Gefle IF - Ljungskile SK 1-1



Illa illa... Bara 1-1 mot Ljungskile. Nu ska det mycket till för att GIF ska ha en säker plats i Allsvenskan nästa år.

Men med tanke på det övertag som GIF hade första halvlek borde man ha avgjort matchen redan där. Men det finns ju inga målgörare i Gefle... Den som kunde göra mål har vi ju sålt till en av Stockholms stoltheter.
Tur då att vi har Jawo som kan fixa straffar. Fjärde eller femte han fixade fram igår. Tveksam? Ja. Onödigt att Ljungskiles back? Oh, yes!

Fast det var ju två lag som inte hör hemma ï Allsvenskan som spelade igår. GIF för att man är som man är, och Ljungskile för att dom inte spelar fotboll. Men det fungerar ju för dom så man kan ju inte gnälla allt för mycket.

Det tråkiga med GIF är att det är samma försiktighet i varje match. Defensiven i första hand.
Tänk om man hade fått behålla de spelare man blivit av med under de här senaste säsongerna, vilket offensivt lag man skulle kunna ställa upp med!

Hugosson
Bernhardsson-Wikström-Theorin-Patrik Karlsson(Bojent)
Bapupa-Woxlin-Claesson-Réné Makondelé
Johan Oremo-Amadou Jawo

Offensivt javisst. Fast med Pelle O som tränare hade dom nog säkrat defensivt ändå...

Ytterligare ett tecken på att GIF inte riktigt hör hemma i Allsvenskan? Det skulle vara att Johannes Ericsson igår kom klädd i kostym på en gammal blå damsnurra när han skulle till Strömvallen... Småstad möter dresscode...

Fast med tanke på vädret vi har idag är nog Stisse Åberg på Gefle Dagblad inte alltför ledsen att Gefle inte vann. Han skulle nämligen stått och delat ut tidningar gratis på Stortorget idag då.

Och när matchen var slut så hade personalen på Strömvallen glömt att låsa upp grindarna... Ca 1000 personer som skulle ut genom en sån där snurrgrej. Tog inte lång tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0