Heja våra handikappade!

Vi är Sverige. Vi har stora, starka och "friska" atleter som tränar och får många fina miljoner av sponsorer för att kunna satsa ordenligt på sina sporter för att kunna bli bra på det(så företagen får något tillbaka). Vissa väljer att specialisera sig (och bli sämre på grenen i fråga).
Och dessa kan inte vinna!

Tacka vet jag Paralympics. Det finns svenskar där som är favoriter i sina grenar - som klarar av det. De går ut, gör det dom ska, sätter världsrekord och vinner guld.
Tack Jonas Jacobsson.
Vi fick en medalj av högsta valör i OS. Och det var inte tack vare storstjärnorna vi kan läsa om när de skiter på toa, handlar på ICA eller hyr en film på Konsum. Den som vann var en person man får höra om var fjärde år, i bästa fall, när han tagit medalj i OS. Kanske dags att lägga lite högre bevakning på våra handikappade idrottare. (Då menar jag inte vissa fotbollsspelare i en himmelsblå klubb). De klarar ju av att leva upp till förväntningar. De säger guld och vinner guld. En svensk simmare i världstoppen sa att han kunde ta två guld. Han kom åtta två gånger...
Nu ska jag börja följa Paralympics. Så gott det går. Det sänds ju inte 12 timmar per dag om vi säger så. Så blir att nätsurfa och läsa text-tv.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article3268390.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0