Ett scenario på Maks

Tänk dig följande scenario:

Det är kallt och snö. Du är hungrig. Du och din rubbade lillebror bestämmer sig för att köpa hamburgare en sista gång innan jul.

Du cyklar till en hamburgarrestaurang. Vi kan kalla den för Maks(för att undvika eventuell stämning).
Du beställer följande: Två dagens, två sourcream & pepper-dip samt lökringar. Tanten i Kassan(hädanefter benämnd TiK) bekräftar din beställning. TiK börjar jakten på det du beställt och packar ner det och ger dig sen din påse.
Eftersom att det är fullt med små, gulliga(läs: äckliga och högljudda) dagisbarn finns det inget bord att göra som du brukar: nämligen kolla att du fått allt det du beställt. Men eftersom det inte var någon stress alls inblandad i TiKs beteende gör det inget. Du cyklar hem.

Hemma märker du att hamburgarna är nerpackade. Detsamma gäller pommes frittarna och dipparna. Däremot saknas lökringarna. Dessutom finns inget kvitto. Du svär lite, klär på dig, svär igen för att du kommer få kall mat. Sen cyklar du tillbaka till Maks för du vägrar betala 21 kronor för något du inte fått.

På Maks får du veta att TiK är på rast. Eftersom du inte har något kvitto kan inte personalen vara helt säker på att du verkligen beställt det och eftersom TiK är borta kan man inte fråga henne. Tillslut får du iaf dina lökringar och cyklar hem.

Slut på scenario.

Jag menar... beställer man två orginalmål och lökringar, försvinner i 20 minuter och sen kommer tillbaka och säger att man inte fått lökringar... Är första tanken verkligen att kunden ljuger då?
Bara för att Maks har som affärsidé att sälja dippar minst två gånger(seriöst, måste vara så. Dom glömmer ju den alltid) betyder ju inte det att kunden har som affärsidé att sno åt sig lökringar.
Nu har dom jävlarna dessutom smyghöjt priset igen...

Innan dom först brände ner sina lokaler och sen byggde om och ut kostade dagens 50 kr samtidigt som den vanliga menyn gick på 55. Nu har det under sommaren gått på 55 kr och den vanliga på 59. När jag handlade senast så gick dagens på 58 kronor. Menyn på 60. En förtjänst på två kronor med andra ord. Men eftersom de säljer dipsås två gånger så går dom ju hyfsat plus.
Det är tur för Maks att MackDånalds inte mättar lika mycket, annars hade jag bytt.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Mobba inte Maks i Hemsta, då blir Jonas arg =)

2009-12-18 @ 21:20:33
URL: http://arvendal.blogg.se/
Postat av: Anonym

BYT! McDonalds i Vablo är sveriges bästa på service, kvalite och renlighet ;) cykla till valbo vettja!

2009-12-20 @ 01:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0