Gefle IF, mitt vita lag

http://gd.se/insandare/insandare/1.507066

Under mina 20 år har jag hållit på Gefle IF. Ett lag, inte en färg.

Kommentarer
Postat av: Sportfantast

Ja, jag håller ändå med. Hoppas det går bra för Gefle i år. Torsk med 3-0 borta mot ett rejält skadedrabbat Örebro igår var väl ingen höjdare. Även om man inte ska ta träningsmatcher på fullaste allvar. Jo, jag kollade upp vilken serie de låg i. Ettan är ju ändå rätt bra att spela i. Får hoppas de kommer igen. Gefle - Vasalund på lördag va? Vasalund har ett starkt lag i år, blir tufft!

2009-02-08 @ 11:54:11
URL: http://sportfantast.blogg.se/
Postat av: amanda aka amzie

sv: aha.. har du lust att försöka fixa det på min blogg om du får inloggningsuppgifter?

2009-02-08 @ 13:00:22
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: amanda aka amzie

Underbart snällt!! :)

2009-02-08 @ 13:08:29
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag tycker killen låter rätt fanatisk av sig. Frågan är ju om du är en bättre supporter än honom? Ska jag vara ärlig så tror jag inte det...

2009-02-09 @ 00:01:48
Postat av: Ryss

Reser du landet runt för att se Gefle? Aktiv på läktaren? Kom gärna fram och presentera dig på Åland isåfall...

2009-02-09 @ 00:06:05
URL: http://alltidhimmelsbla.blogg.se/
Postat av: Kattis

Är han en mupp för att han följt sitt lag landet runt? Har du någonsin varit på en borta match och kommer du komma till Åland??



Lägg av med allt trams du skirver om oss TROGNA suppotrar! Tycker det är rent ut sagt förjävligt hur du kan sitta och skriva en massa skit om fansen som håller på samma lag som dig... Skärpning!

2009-02-09 @ 00:18:57
URL: http://elegante.blogg.se/
Postat av: Evigt trogen

Du kallar en trogen Geflesupporter för mupp och du håller på Gefle IF? Vet du vad, det är du som är en mupp. Syns vi på Strömvallen på lördag?

2009-02-09 @ 00:37:04
Postat av: kattis

Han skriver om laget och färgens betydelse tillsammans, att han följt ett GIF med ljusblåa tröjer, det kommer kännas konstigt när vi aktiva supportrar har "jobbat" med denna färg i många år och försökt fått en supporterkultur i Gävle. Det är svårt och förstår för er som inte har agerat som vissa andra.



Du gör dig själv till en mindre supporter när du hackar på dina medsuppotrar, hur dåligt är inte det på en skala? Varför kan du inte bara sluta hålla på som du gör? Klanka ner på den lilla klack som de engagerade supportrarna försökt gjort större..



Blir så less på inlägg som där du skriver :



" Jag reser inte landet runt, och jag hör inte till klacken som blir överröstade av fyra helsingborgare."



I mina ögon sjunker du jävligt mycket som supporter när du skirver på de settet. Du är precis som alla andra Gävlebor. Suck! Tänk om alla skulle agera och ställa sig i klacken? hur stor tror du den då skulle kunna bli? Det är inte lätt att få upp en supporterkultur när alla beter sig precis lika dant som DIG!

2009-02-09 @ 00:52:26
URL: http://elegante.blogg.se/
Postat av: Wade

Behöver man leta för att hitta en värre mupp en dig?



Att du trampar och trycker ner folk som verkligen brinner och iaf försöker skapa lite stämning på strömvallen medan du sitter på arslet och knappt klappar händerna.

Dra ditt strå till stacken för bövelen så kanske det blir lite stämning på vallen, jävla drägg.

2009-02-09 @ 00:52:59
Postat av: kattis

Men lilla gubben det är klart det är samma lag men för oss är det gif+ljusblått som gäller.



Det är ingen av er "vanliga" suppotrar som förstår hur vi reagerar. det är inte bara att ändra lite för det kan man göra men det är kärleken till laget och deras identitet = ljusblått.



Tro mig vi är fler som är född på den ljusblåa tröjans tid som ser på fotbollen.



Men som sagt var du får tycka som DU vill om tröjorna men sluta klanka ner på oss som engagerar oss i supporterkulturen.



"Visst fan vill jag se en klack som fyller hela Strömvallen och överröstar stockholmslagens anhängare, men just nu är det tyvärr så att ni överröstas av fyra helsingborgare."



Visst vi överröstar 4 helsingborgare men låt oss göra det då istället för att påpeka det! Du kanske skulle dra med dig kompisar och deras kompisar och deras kompisars kompisar?





Hur tror du klacken hade varit då? Alla resonerar precis som du, " ni överröstar 4 helsinborgare" alla tycker det är töntigt och alla tycker det är sååå löjligt och det är såå mycket coolare när bajen är på besök...





Sluta upp och klanka ner på oss hela tiden. Älska Gefle IF i vita tröjer, ställ dig på ståplats eller sittplats och kolla på mathen, skit i Klacken och sluta klaga på medsuppotrarna, det är riktigt lågt att klaga på suppotrar som håller på samma lag som dig...

2009-02-09 @ 01:24:05
URL: http://elegante.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0