Sömnlös i Seat... Gävle

Inte kunnat somna inatt... drygt.
Funderar på att sticka ut å springa... drygare.


Varit ute å sprungit nu... Sprang från Hemlingby till Max på Norr, gick till Rådhuset och sprang sedan hem... 3,6km+2,6km=6,2km

Konsert på Stortorget

Var nere på Stortorget igår och Sommarkväll. Andreas Johnson på besök. Var tredje bästa konserten jag kommer ihåg att jag varit på och ungefär vilka låtar som spelades. Dock så minns jag bara tre.
Men den var inte dåligt, problemet e bara att han inte har så många bra låtar.
Av de han spelade kunde jag fyra, Go for the Soul, Glorius, A little bit of love, Sing for me.
Angående Glorius så sjöng faktiskt torget med ganska bra på den. Var ju inte Skansen klass men... Förmodligen så funkade allsången bättre förra veckan då Måns var på besök.

Varför ropade man in honom till att framföra en låt till? Alla visste väl att han redan kört sina stora hits. Hade varit bättre att låta honom köra nån allsång då istället. Fast, de kanske han gjorde oxå. Jag gick hem när han ropades in igen...

Hellre ökänd än okänd.
Rather infamous than unfamous.

Jerka

VAD ÄR DET FÖR FEL MED JERRY WILLIAMS ?

GIF - BP; eller Färgen har nu torkat i 30 minuter

Gefle IF - BP igår. Vilken ohyggligt dålig match. Första halvlek var nog den sämsta jag någonsin sett. Inge fart, inga dribblingar. Ingen action, var ungefär som att se på när färg torkar.

Lite olyckligt vid presentation att de läser upp Bapupas namn...

Någon som kan berätta varför Daniel Westlin får spela 77 minuter? Han ser helt slut ut efter åtta minuter. Då har han gjort två kortare ruscher. Han måste ha samma privata konditionstränare som Ytterbom haft i fem år...

Hamburgerrestaurang-pojken ljuger, inte en chans att han kunde höra GIF-klacken till Sörby. Var knappt så jag hörde och jag stod tjug meter bort.

Vad är det för skillnad på en överkörd hare och en överkörd skåning?
Det är bromsspår framför haren.

Tänk på det när du ska gå över vägen =)

Come closer; eller Vad finns det att röka?

Alltså, jag skäms nästan. Skäms... Det är på gränsen till pinsamt. Jag förstår inte hur det kunde hända... Hjälp! Det är helt ofattbart. Alltså... Nä... Hur kunde det ske, jag förstår inte. Ingenting, nada, nill, zipp!
Jag menar, ja har ju tyckt att de varit bra... Men att det här skulle hända. Det trodde jag aldrig.

Biljetten e bokad och uthämtad. Harry Potter and the Order of the Phoenix 16/7-07.

Angående det första jag skrev så tror jag att dom få som ändå läser min blogg är nyfikna på att få veta vad det handlade om. Och eftersom jag är en så snäll person(HA!) ska ja berätta.
Igår kollade jag på reprisen av Allsång på Skansen. Städade samtidigt så jag hade högtalarna igång för att höra bättre. När Måms-Måms uppträdde så rös jag till. JAG RÖS TILL NÄR MÅNS SJÖNG! Eller, det var ju inte han som sjöng utan det var när publiken sjöng refrängen.

Home alone

Såg en film i torsdags, 100 girls. Dök upp många frågor. Hur kunde dom få en budget att spela in den? Sen var inte frågan vad dom rökt på; utan vad dom inte rökt på!
Det är taskigt mot dåliga filmer att kalla den filmen för dålig, så illa var den. Helt sjuk handling... Titta inte på den om ni inte känner för lite tortyr.

Holmsund nästa onsdag =)

En pessimist kan aldrig bli besviken

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Hihi, den 16:e juli ska jag gå och se den femte Harry Potter-filmen, Order of the Phoenix (Fenixorden på svenska, men det låter tuffare på engelska).


Stop translating; eller Sluta översätt(sagt med en tio-årings röst)

Kom hem från jobbet igår, värmde resterna av matlådan och satte mig framför teven. Zappade runt lite smått och stannade på någon av Canal+-kanalerna(Film 1,2 eller 3). Där var det Harry Potter och den Flammande Bägaren. Yippi, tänkte jag. Något bra att se på.
Och kollar. Så öppnar Harry munnen. OCH UT KOMMER SVENSKA!!! Vad besviken jag blev!
Svenskdubbad film är ungefär som att... nu kommer jag inte på någon bra liknelse, men jag tycker inte om det. Låter helt puckat! Har redan sett den filmen en gång, då med engelskt tal.

När man är van vid hur personerna låter och det sedan kommer en svensk röst som "ägs" av förmodligen en tio-åring eller en trettio år gammal skådis, vill man bara slänga något på någon.
Varför kan vi inte bara acceptera att engelskan är ett världsspråk och låta alla småjävlar få lära sig lite. Kan dom inte engelska kan dom ju åtminstone få träna på sin läsningsförmåga och läsa raden längst ner i bilden. Och kan dom inte läsa heller så får väl någon förälder ta lite "ansvar" och läsa.

Svenska Favoriter

Min femtonde arbetsdag är nu slut.
Har hittat en härlig radiokanal att lyssna på, Svenska Favoriter. Ingen aning vilken frekvens eller så, men går ni in på www.rixfm.se, trycker på lyssna live, och sedan i rullistan ändrar kanal till Svenska Favoriter så kan ni lyssna på den.


Tack; eller För längesedan...

Nu var det längesen jag skrev här. Eller iallafall någon vecka... Men när jag nu fått höra att någon vill(!) läsa mer så känner jag att jag inte kan göra denna person besviken utan jag kan lika gärna kladda ihop något. Fast då jag inte skriver med bläck blir det inte så kladdigt, men det låter tuffare att skriva.

Kan först och främst nämna att jag fick två veckors jobb på Lantmäteriet, började måndagen efter studenten. Idag stämplade jag in klockan sju för att börja min fjärde vecka.
I fredags så blev jag avtackad av chefen som skulle gå på semester. Jag fick en väska. Stor nog för att innehålla en bärbar dator. Så om ni läser i tidningen om en stöldvåg på Lantmäteriet där bärbara datorer försvunnit kan ni åtminstone vänta med att ringa polisen tills jag hunnit över gränsen till Norge...
"När man tar in en sommarjobbare kan man aldrig veta ifall det kommer att bli en vinst eller förlust. Men i det här läget så vet vi alla att det blivit en vinst."

Alex gjorde en "Ryman" igår...

Var på Axmar Brygga igår för att fira farmor som fyllde för några veckor sedan. Åt Axmar röra som förrätt och Grillad laxfilé som mat. Var helt okej.
Rolig skylt fanns där. "Garderbob" stod det på en skylt som hängde på trappräcket och pekade uppåt. På väggen, vid trappan, stod det på en skylt "Försäljning av kläder". Jag litar inte riktigt på dom...

Nej, han har inte gått till Aston...

Vi har fått sån där dvd till bilen nu så jag och Alex kan sitta och kolla på film när vi åker bil. Var premiär igår och vi tittade på 50 first dates. Den var också rolig.

Det här är knappast bland de roligare inläggen jag skrivit, men vad tusan. Klockan är halv åtta en måndagsmorgon(Särskrivs?) !

RSS 2.0