Midsommar

Nu åker jag till stugan för att fira midsommar, hemma på lördag :)

Trevlig midsommar allihopaFick en vecka till på Lantmäteriet

Född med tur; eller Up yours competitors

Nu har jag gjort det igen.
För cirka någon månad sedan så löste jag ett korsord (ja, ja löser korsord, har du problem me det eller?) och vann ett busskort värt tre hundra spänn.
Nu har det hänt igen.

Brorsan blev "dissad" av Revahl igår... Hur illa är inte det!?!

När man slog upp Sportmagasinet, som kom igår, sidan 12 så längts upp till höger så finns det en grön ruta. Och där står mitt namn.
Så nu har jag vunnit en Gefle IF-matchtröja =)

Friskt vågat, hälften vunnet... Synd att andra halvan sket sig då

Jobb, innebandy, jobb, innebandy; eller Hänt mycket denna vecka

Nu sitter jag här, nästan helg. Första veckan på jobbet lider mot sitt slut.
Började efter två dagars sommarlov, i måndags klockan 8.
Har allteftersom kommit in i stimmet och arbetar, är dock fortfarande inte helt pigg när jag vaknar på morgon... Men de e väl en vanesak.

Nu har alex klippt sig... Eller, klippt o klippt... Ser ut som han fastnat under en trimmer. Och för er som inte fattar min desperata humor (fika om ca 1 timme) så betyder det att han snaggat sig.
Från hockeyfrilla till nynazist frilla. Och nej, alla som snaggat håret är inte nazister, jag vet det.

Känner mig grymt trött. Det är dock inte av jobbet, utan av all träning den här veckan.
I måndags så var det försäsong me innebandyn, 1 timme 45 minuter. Först intervaller på ca 250 meter, 4 gånger, 2 set. Skulle springa på 55 sekunder, inte snabbare & inte långsammare. Sedan inomhus i lite mer än en timme. Cirkelträning med fokus på överkropp och ben, sedan skridskohopp. Alex Svensson, den gamle, kör ljudeffekter. Swisch-swisch-swisch låter det när han hoppar fram. Fick själv beröm av tränaren för min utmärkta balans =) När fick man senast beröm på försäsongen?!?

Termometern visar 32,3 grader celsius ute... Den måste ligga i solen!

I tisdags vare först 55 minuter "kryplöpning". Odd å Gillving körde frågesport, och man undrar vad de lär sig på John Bauer.
Fråga: Nämn fem trädsorter.
Odd: Gran, tall och ek.
Guran: Det ska vara fem.
Odd: Öhh... Lingonbuske!
Han fick rätt tillslut.
Sedan vare bålträning, höll på att dö. Svensson "förstörde" en övning då han fick alla att skratta.

Hur ska jag kunna vara snäll i tjugo dagar mot chips-tjejen/Åmot... Har arton kvar, men ändå. Kommer på så mycket elaka saker att säga men får inte göra det.

I onsdags vare träning med P-94. De hade nästan hårdare tempo då dom strävar efter att ge oss kol... mjölksyra, till skillnad från David som säger att vi ska vila ifall vi får den känslan.

Och Bonden är bortrest, så henne kan jag heller inte vara elak mot...

Så igår. Efter jobbet var jag med några "gubbar"(Vet inte deras ålder och skriver gubbar då de är betydligt äldre än mig) och spelade innebandy. Första gången sedan mitten/slutet av april som jag höll i en innebandyklubba. Låg bakom ungefär lika många mål som jag orsakade, så ja e nöjd =)
En och en halv timme senare vare dags för veckans sista träningspass.
Först så var det intervaller, 150 meter den här gången. Det motsvarar ungefär skolgården vid Karlaskolan, Andersberg. Skulle springa på 32 sekunder. Denna gång var det 2 set med 7 gånger.
Sedan var det in i hallen igen för cirkelträning. Sista varvet hade jag knappt någon ork i armarna... Stackars mig. Säger det själv då de få som läser detta förmodligen kommer skratta åt mig =P

Har fått ett erbjudande angående de där 20 snällhetsdealen, och kan säga att det låter frestande. Följer jag med på tältning i Bremmen på midsommar, får jag räkna det som tio dagar. Kommer garanterat tänka på det.

Känner mig nästan slö när jag åker hiss en våning, men vad tusan...

Ska åka och köpa två triss-lotter när jag slutat. Eller köpa, och köpa. Fick när jag tog studenten och vann 50 kronor på den.

TS3b


Finns ingen bättre klass och ångrar absolut inte de två/tre åren jag haft med klassen. Även fast jag ibland räknat ner...
Vi är inte fulla, Vi har Vasa-allergi, HEJ, Vasa-allergi, HEJ, Vasa-allergi.
Skulle vilja uppleva den sista dagen igen, har aldrig haft roligare. Åka å skrika på en lastbil, prata, skrika, sjunga... Helt sjukt jävla roligt.

Fick en hel del roliga kommentarer i mössan.
Vi är Polhem från söder, Vi är systrar och bröder.

Matte, Berger, Tobbe, Maria, Pumpen, Carro, Hjalle, Oskar, Sandra, Ivar, Pelle, Josef, Adam, Lindskog, Danne, Robin, Sesse, Smiding, Liv, Lars, Bonden, Öbrink, Johanna = TS3b

Sesse | TS3b

Första plats, eller Och vinnaren är...

1. Moleman på mattelektion (Årskurs 1)
2. Dans dammvippa (Åk 1)
3. Oskars fotpress (Åk 1)
4. Skåne ligger i Gästrikland (Åk 2)
5. No brain, no pain (Åk 2)

Moleman, Bondens dåvarande kille hade följt med till skolan. Något han förmodligen ångrar nu...
Iallafall; Vi hade lektion på matematiken. Jag och Oskar sitter längst bak på den vänstra sidan, Liw och Johanna sitter framför. Bonden sitter näst längst ner på den högra sidan av rummet och Moleman sitter framför henne.
Jag och Oskar sitter och sjunger lite på (förmodligen) Schnappi och Liw är extremt less på den låten så hon ställer sig upp och börjar slå på Oskar som då hamnar på rygg och försöker skydda sig från matteboken som hon använder som "vapen". Läraren, som vid det här laget är van vid oss, bryr sig inte och hjälper Johanna med en uppgift. Detta är samtidigt som Liw vevar med matteboken. Ingen annan i klassrummet bryr sig heller.
Förutom... Moleman. Han sitter helt förskräckt och ser på.
Sedan dess har vi undrat vad han tänkte om oss :PVi som inte kom in på listan:
- Bondens utskällning på den stackars killen i glasburen när han inte öppnade dörren i tron om att det var jag (Åk 3)
- Dagens Britt - Att vid total tystnad gå ut ur rummet och säga "När jag kommer tillbaka vill jag ha ett svar"
- Dagens Karin - Att gå in i en dörr och sedan komma ut på ett annat ställe (Skrämde Oskar rejält)
- Jag som under ett prov i samhällskunskap hävdar "Att man krigar med pistoler och... svärd"
- Bonden, Johanna, Liw, Oskar och Dan som skämtar om att jag är så liten att jag har fått ett eget fönster på golvet på berg-och-dalbanevagnarna för att kunna se något


Andra plats

1.
2. Dans dammvippa
3. Oskars fotpress
4. Skåne ligger i Gästrikland
5. No brain, no pain

Ytterligare en händelse från ettan, ytterligare en händelse med Dan...
Linda och Johanna, de två busungarna "lånar" en dammvippa från en obevakad städvagn inne i gymnastiksalen. Då de har väldigt fin kontakt med vaktmästaren går de till honom och frågar ifall de kan få nyckeln till Dans skåp, och självklart så får dom de. Där hänger de in dammvippan, och Dan ser väldigt chockad när han ser det dagen efter (Det dröjde någon minut innan han kom på vilka de var, och jag tror inte han kommit på hur de fick in den ännu). Han tar dock inte ut den så när han har utvecklingssamtal ser hans pappa det när de tittar i hans skåp. Han undrar såklart vad den gör det, och klipska, snabbtänkta Dan säger efter en stunds tvekan, enligt hans version, "Jag tyckte det var så smutsigt så jag behövde städa". 

Normal dag... NOT

Normal dag... Vaknar lite efter nio och går direkt och äter frukost. Brukar aldrig hända, vanligtvis är det en timme och se på treans komediserier...
Runt tolv går ja upp på fotbollsplan och "spelar" med mig själv -> Mycket motion, då jag väldigt sällan träffar mål och är tvungen att hoppa som en jäkla kanin med brinnande svans bara för att det är fullt med brännässlor bakom mål och kommun-helvetet som man bor i inte bryr sig om ytterområdena och har därför låtit det vara...

Är sedan påväg till Sätravallen för att titta på Alex korpmatch (han spelar i Real Haga). Vid solängsskolan kommer jag ifatt Bonden som är ute på "samhällstjänst" med sin lillasyster. Så istället för att titta på fotboll följde jag med dom och det slutade med att jag åkte rutschkana i Boulognerskogen, eller Stadsparken kanske det är...
Nu har jag två i familjen Bonde som har någon emot mig. Bonden gav mini-Bonden en pinne och sedan gjorde hon allt för att slå mig...!Ja, måste nämna pinsam situation i skolan... Sesse den slöe fan, öppnar aldrig dörren :P så jag bankade på dörren och skrek "sesse din skitdryga fan, öppna dörren din tönt!!".... så öppnas dörren och jag fortsätter gasta.. men det var ju nån helt annan som satt där inne, som öppnade dörren. oj..
http://bondenbengt.blogg.se

Ha Ha Ha

Tredje plats

1.
2.

3. Oskars fotpress
4. Skåne ligger i Gästrikland
5. No brain, no pain


I slutet av ettan, vi har mentorstid. Vår ena mentor Disco-Eva berättar om hennes man som är svårt sjuk, ryggmärgscancer eller något sådant, minns inte så noga.
Vi sitter i en sal med vippstolar, dvs sådana stolar som finns på biografer.
Oskar sätter foten på en av stolarna framför så han får fotstöd. I samma veva så trycker jag ner den stolen så hans fötter hamnar i kläm.
Samtidigt som Disco-Eva försöker hålla tårarna borta, sitter Oskar och gör allt för att inte skrika.Jag har fått en del klagomål från en Hamburgerrestaurangpojke om att de händelser jag skriver om inte är roliga. Jag kan säga så mycket som att om man var med när det inträffade, så är det roligt.
Vill även säga att mitt minne inte alltid är det bästa och därför så kan vissa delar vara bortglömda eller ändrade...

RSS 2.0