Vad har hänt med alla Idoler?

Vad har hänt med dom tidigare Idol-deltagarna?
Måns Zelmerlöw har ju blivit Måms-Måms med hela svenska folket efter ett lyckat deltagande i Melodifestivalen och Ola gick ju nästan till final.
Brace-face-Darin har man inte hört någon om i musikväg sedan SJ la ner sina tåglinjer i hans mun.
Sebastian har trots sitt extremt snygga namn inte hört av sig sen han kom tredje sist i finalen av Melodifestivalen 2007(Bara Anna Book och Tommy Nilsson bakom).
Svenska Idols första vinnare Daniel Lundström(rätt efternamn?) sitter antagligen hemma i en lägenhet i Umeå.
Hårdrockande Markus Fagervall som levde ett riktigt rockliv ute på turné är tydligen utan skivbolag och sitter i Nordmaling(Eller någon annan lapphåla, minns inte vilken han är ifrån...).
Agnes har man inte hört något från sedan i julas då hon och Måms-Måms hade en "romans" för MQs skull.

Då har vi väl bara den senaste säsongens deltagare.
Var fasen är Marie Picasso? Inte för att jag saknar henne men. Hon var ju populär några veckor efter att hon vunnit hela tjottaballongen. Kom väl in på svensktoppen. Men var är hon nu? Enda gången man läser något om henne så är det om hennes och Bert Karlssons tjockbråk. Frågan är väl ifall hon kan vinna i det...
Samma sak med Amanda Jenssen, minus tjockbråket. Hon är å ena sidan med på Svensktoppen. Men borde det inte vara dags att släppa en ny singel typ nu? Eller har hon gjort det redan?

Kommentarer
Postat av: amandaist

Singel släpps 16 april. Albumet kommer 7 maj.

2008-04-05 @ 12:16:45
URL: http://www.amandaism.se/
Postat av: Sofie

Du har nog missuppfattat det här en aning. Bara för att personen i fråga inte syns i media var och varannan dag har han eller hon inte lagt ner sin karriär. Alla vill inte fläka ut sin liv i billiga bilagor till kvällstidningarna. Det är ett stort missförstånd det där att den som syns mest i media skulle vara mest framgångsrik.

2008-04-06 @ 21:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0