The game of What

Woho! Det är fredag imorgon, bara en dag kvar att arbeta, sex timmar, fem och en halv timme att jobba.
Det blev lite fel med Adidas-lådorna(Dom som jag sprättade cirkus tio av igår) och det var inte mitt fel, eller nån annan på firman. Det var skönt att det inte var mitt fel. Förutom att jag tydligen glömt lägga ner i två-tre lådor till...

Lekte en ny lek när jag cyklade hem i snön. Gissade ifall det var en kille eller tjej som jag mötte. Vissa var ju helt solklara, men det fanns även några tveksamma. Och jag kan ju inte stanna upp och fråga ifall dom är kille eller tjej direkt.
Då tar det längre tid för mig att komma hem nämligen.
Men den leken blir nog lättare i sommar. Då kommer de rosa kläderna fram ur garderoben och brösten tittar fram bakom den minimala klädseln. Och sen har ju tjejerna också kläder så man kan känna igenom dom.


OLW Sourcream & Peppar-chips finns nu att köpa på Ica Maxi. (Jag hoppas OLW ser det här så jag skulle kunna få en liten sponsring eftersom jag nämt deras extremt goda chips ett flertal gånger*blinkblink*).

Jag har blivit omnämd på två bloggar den senaste månaden.
Först på larss00ns.blogg.se där hon rekommenderade min efter min lilla utläggning om Merkurius och Messenger.
Sen blev jag även kallad "herr bitter" på borror.blogg.se bara för att jag ansåg att hon var mer gnällig än mig när hon skrev. Och det är hon, kolla bara! Gnäller på allt och alla, jag har åtminstone en gräns. Håller mig vid puckade politiker, religiösa reliker och muppiga moderater... för det mesta.

 

I've made my choice

Tralalalala vintern är här just nu iallafall i och med att det ligger snö på marken som ser ut att stanna åtminstone över natten, kan man hoppas. Tänk att det inte ens hann bli februari innan snön kom, det hade jag aldrig kunnat tro...

Allsvensk premiär i mars känns ju väldigt lockande.

(Ni kan hoppa till nästa parantes om ni vill, inget vettigt att läsa av det jag skrivit imellan).
Jag har kommit på att det är onödigt att jag skriver vad jag gjort på jobbet om inget speciellt hänt. Det tar bara utrymme som ni är tvungna att läsa om jag skriver onödiga saker för ni tror ju förmodligen att jag skriver något vettigt om jag maler på i en lång mening eller ett stort stycke, men så är väldigt sällan fallet utan istället gnager jag bara på om olika orsaker som gör att jag skriver det här långa stycket bara för att se ifall ni verkligen är så korkade att ni läser hela även fast jag i början sagt att det är onödigt för er att läsa.
(Stavade onödigt ondögit flera gånger i senaste meningen innan jag ändrade till det mer korrekta).
Behövde bara sprätta en låda idag, en stor förbättring.

Hur kunde Gert Fylking få en varning för att han sa det som alla andra tycker och tänker? Carola(Förlåt mig ifall du läser det här pappa) är blåst och världen hade varit bättre utan hennes korkade uttalanden och hon är en religiös kvacksalvare.
Ni som inte anser att hon är blåst kan leta upp en artikel om vad hon nästan gjorde på presskonferensen för Melodifestivalen förra veckan.

ALEX SCHULMAN!!!
image53

(Bild från www.mixmegapol.se)

Den dag då jag har minst 100 unika läsare ska jag fundera på att sluta blogga.


Tuesday, bloody tuesday

Jag börjar nog bli sliten av att kliva upp tidigt på morgon.
Vanligtvis så brukar jag efter att ha gjort fyra-fem stycken av den "vara" jag arbetar med lära mig hur jag ska göra. Så var det inte idag. Förstörde X antal(X är i det här fallet en himla massa) hyllor, vilket delvis var mitt fel iallafall.
Sen var jag tvungen att till en annan grej sprätta upp cirkus tio lådor för att jag glömde lägga i två saker. Tungt.

Har börjat prata finlandssvenska, eller försöker åtminstone. Låter roligt enligt mig. Patrik tycker inte det.

Verkar vara ett bra film-år det här. Harry Potter och Halvblodsprinsen kommer i höst.
Nu är Juno ute, och den verkar bra så mycket möjligt att jag kommer se den av flera anledningar.
image52

(Bild från www.IMDB.com)


Tisdag igen. Uppdatering hur det går för mina handskar.

Har funderat på att se mig om efter nya serier då jag måste fylla tiden då House, Heroes eller Lost inte visas. Och den här veckan var det premiär för två nya serier så jag tänkte ge dom en chans.
Den första var 2900 Happiness som visas på trean. Redan efter tio minuter var den chansen förstörd. Inte för att handlingen var dålig, den greppade jag inte på den korta tiden, utan för att dom pratade danska. OCh att lyssna på danska går bara inte, det låter inte som ett språk utan det låter ungefär som att någon försöker kommunicera genom att kräkas.
Idag har jag tänkte ge chansen till Gossip Girl som börjar på femman. Och skulle inte de duga så finns alltid Simpsons att byta till.


Jag har hört Apologize på P4! Två gånger! Samma dag! Sen när började P4 spela modern musik som inte passar till Svensktoppen?


När jag låter som mumintrollet är jag nöjd med min finlandssvenska.

Work @ home

Hemuppgift "Andra Världskriget"

Fråga 1:

Om tyskarna hade vunnit kriget så tror jag att vårat samhälle skulle vara väldigt annorlunda. Till exempel tror jag att många skulle låta som drottning Silvia, det vill säga en blandning av tyska och svenska. Alla beslut som den svenska staten gjorde skulle antagligen redovisas till huvudkontoret i Tyskland.

I värsta fall skulle väl hela Europa vara ett och samma land.

Det enda positiva med det är att Europa skulle ha ett väldigt bra lag i fotbolls-VM.


Hur Tyskland vann kriget:

I slutet av kriget när de allierade var på väg att vinna så gick helt plötsligt Japan och Kina in i kriget på tyskarnas sida. Tillsammans så lyckades de slå den ryska armen och tog därmed kontrollen över hela östra Europa. När de hade tagit östra Europa gick dom norrut och tog över Sverige och Finland. När tyskarna hade kontroll över hela Europa gick man österut och tog över hela Asien.


I Sverige har ett nazistparti makten och sköter allt. Efter varje beslut som regeringen gör skickas en redovisning till huvudkontoret i Tyskland och de beslutar om beslutet får genomföras.

Ja, det finns demokrati. Var fjärde år hålls det ett val, men de som deltar är fyra nazistpartier samt Socialdemokraterna.

Om man inte röstar på ett av nazistpartierna så åker man in i fängelset.


Jag är bara glad över att tyskarna förlora kriget. Tänk vad hemskt det skulle kunna vara i så fall.


Fråga 2:

På bilden släpar en judisk slav ut två ihjälgasade judar.


Innan bilden har tagits har följande saker hänt:

Judar som bott i tyska städer flyttas till ghetton.

När dom varit i ghettona ett tag förflyttas dom till ett koncentrations läger, t.ex. Auswitch.

Männen används som slavar medan kvinnor och barn förs till gaskammarna. Dom stängs in i kamrarna och gasen pumpas in. Efter några minuter har alla i kamrarna dött och dörrarna öppnas. Då släpar de judiska slavarna ut de döda kropparna.


Slavarna släpar kropparna till de stora ugnarna där kropparna kremeras. De kroppar som inte får plats i ugnarna begravs istället.


Dom som ligger inne i kammaren och släpas efter marken är judiska kvinnor och barn.

De som tar ut kropparna ur kammaren är judar som används som slavar.

Den som står och vaktar är en tysk soldat.


Gjort av: Sebastian Sjöblom

                     9DVarför gå med?

Jag tror att man går med i sekt för att man känner för det. varför måste det vara för att man mår lite dåligt? Ska man tro att varje gång någon inte är på sitt vanliga humör att denne borde gå med i sekt?

Det behöver inte alltid vara så att den som mår psykiskt dåligt på ett eller annat sätt som går med. Det finns faktiskt "normala" människor som är med i sekter.

Vissa går med i idrottsklubbar, andra i sekter. Man vill kanske bara ha något att göra på fritiden. Sen undrar jag varför man väljer att gå med i något som har med religion att göra... finns vettigare saker på denna planet.


Varför stanna kvar?

Vad jag har hört så är det svårt att hoppa av en sekt, det är inte bara att säga hejdå eller något liknande.

Om man nu gick med i sekten för att man mådde psykiskt dåligt från början måste det ju vara för att man trodde att denna sekt kunde göra nytta för en. Och försöker man då gå ur kan sektledarna hävda att det är demonerna som talar och att de kan hjälpa en att kämpa mot dessa. Och då är man kvar. (Och får betala en avgift för att få det senaste bekämpningsmedlet mot demoner. Smarta människor dom där sektledarna. Men sen kan vi diskutera definitionen av smart också...)


Det beror väl på människan? Vad som är skadligt för en kan ju vara nyttigt för en annan. Så kan de förmodligen också vara med sekter, det som är bra för en får en annan att fäktas mot demoner med en klädgalge.

Människan i sig kan påverkas och med den hjärntvättning som sekter utsätter sina medlemmar för kan knappast kallas för att främja en persons psykiska välbefinnande.


Om religion är bra svarar jag nej på. Runt om i världen krigar man bland annat på grund av ens religiösa tanke. Då ska man veta att de tre religioner som vi jobbat med under tredje perioden (Islam, judendom & kristendom), de profeter som de religionernas anhängare tror på har en gått på vatten och är "guds" son, den andre har pratat med en brinnande buske och irrat runt i en öken fyrtio år, och den tredje fick "guds" bok trots att han hade problem med bokstäver


Fältstudieuppgift

Innan jag köpte stenen var jag extremt tveksamt vad en genomskinlig sten från naturen kunde göra för nytta. Man hör om folk som köpt dessa och säger att det stenen sades göra hände, de blev modiga, mer talföra eller något sådant.

Enligt mig så är allt sånt här humbug. Allt sitter i skallen på den som köpt stenen. Om man får veta att den ska göra nått så koncentrerar man sig förmodligen på det och då "slår" det in.

Allt som krävs är en människa som bara är lite kritisk och kanske tror på detta, då "fungerar" stenen. Och människan går att påverka, det finns ju folk som tror att bibeln stämmer...


Jag köpte en Ametist. Den sägs hjälpa mot sömnproblem och mardrömmar om man har den under kudden och förhindrar att man sover över. Jag provade att ha den under kudden, men märkte ingen skillnad alls. Hade problem med att sova bland annat. 15-0 till mig.

Den sägs dra till sig goda kvinnor; vad är en god kvinna? Stenen kanske passar perfekt för kannibaler. Den hjälper mot alkoholism, jag har inte druckit en droppe på arton år. 30-0.

Den ska även förbättra minnet och lindrar huvudvärk. Under helgen så vaknade jag upp två gånger med rejäl huvudvärk. 40-0.

Problemet med att den inte fungerar kan bero på två saker; det första är att stenen inte är så magisk som den sägs; det andra att jag är för otroende (Jag skulle säga att jag är smart).


Jag trodde att allt detta var en bluff redan innan jag köpte stenen och efter vad jag upplevt så kan jag säga att mina fördomar stämde. Jag vägrade tro på vad den sades skulle kunna göra och inte hände nåt av det heller. Ametisten visade sig vara just en genomskinlig sten och inte ett magiskt föremål. Enda fördelen med att jag köpte den var att jag fick en vacker prydnad.

Game, Set & Match.


Reflektion

Varför går folk med i sådana här rörelser? Mina tankar om religion gör det alltid svårt att svara på denna fråga. Jag vill alltid tänka att folk som tror på någon gud är idioter.

Enligt min åsikt så går man med i en rörelse därför att det uppfyller något behov som man har. Vissa personer som känner sig ensamma kan finna samhörighet med folk i dessa rörelser. De hade kanske bara tänkt hitta ett varmt ställe att spendera natten på men blev fast av hur trevliga folket i rörelsen var och bestämde sig för att stanna.

Vissa personer som är med i en rörelse är det därför att deras föräldrar är det. Man vill inte göra sin familj besviken.

Vissa personer kanske faller för grupptryck. I små "hålor" är de flesta med i någon grupp och då kan man känna sig utanför ifall man inte är med. Jag har för mig att såna sekter är populära ute på landsbygden, men jag kan lika gärna ha fel.Ni inser nog att jag inte har något vettigare att skriva eftersom att jag lägger upp dessa gamla skolarbeten och det har ni helt och hållet rätt i.

.


The wheels on the bus go round and round

Så är helgen åter här, fast det kommer inte bli en vanlig helg. Men återkommer till det.
Har jobbat och fortsatt med OLW-perukerna. Tar cirka 1 minut och 20 sekunder att göra iordning en. Märkte jag när jag tog tid. Fråga inte varför. Har blivit lite konstig på sistone. Kan börja räkna ut olika saker.
Tillexempel så räknade jag ut ungefär hur lång tid man arbetade i sitt liv, och hur lång tid det skulle ta om man arbetade dessa timmar i sträck. Blev nio år har jag för mig. Och man skulle tjäna runt 6,5 miljoner kronor efter skatt. Förutsatt att man under dessa arbetsår skulle snitta en lön på 110 kronor/timmen.

Bortskämda 92or som får en laptop om de väljer Teknikprogrammet. Vad fick vi 88or? Dick... För er som tänker lite konstigt så har jag inte skrivit på engelska, utan det är ett namn.

Så till det som jag ska göra i helgen.
Imorgon har jag tänkt, inte bestämt så det kan fortfarande bli så att jag inte gör det men förmodligen så blir det så men för att absolut inte bli kallad för lögnare eller svikare om jag skulle välja att inte göra det så lovar jag inget för då kan ingen ta illa upp såvida de inte är väldigt känsliga eller slutade läsa när jag började rabbla upp en massa scenarion som skulle kunna inträffa och därmed tror att jag helt bestämt mig som jag faktiskt inte har gjort men troligen kommer göra det innan det är för sent. Om det nu inte är precis det som jag vill att ni ska göra, det vill säga hoppa över raderna jag nyss skrivit för då kommer jag kanske bli anklagad för att inte stå för vad jag sagt om att jag skulle gå men då kan jag hänvisa till det jag skrivit under de andra raderna och således skratta bäst efter som jag skrattar sist. Men nu hamnade jag lite ur spår...
Imorgon har Mix Megapol någon Singstar-tävling på Nian och jag måste ju ut och röra lite på mig så tänkte åka dit och lyssna, inte sjunga.

Och sen på söndag är det Falun som gäller. Avresa klockan 07.30. Tur man är morgonpigg.
Där är det RM och då klubben vann förra året(jag var med i laget som inte vann) har vi ett guld att försvara och förhoppningsvis så kommer vi att göra det.

Hittade en rolig text jag skrev till en uppgift på religionen i trean på gymnasiet. Ska nog lägga ut den när jag har brist på annat att skriva.
Currently not available

Hur skönt känns det inte egentligen när man slutar en torsdag klockan kvart över fyra, det är bara en dag kvar till helgen, och det äntligen är ljust ute när man ska cykla hem. Bara det förgyller egentligen den här dagen.
Som bestått av radiolyssnade, byte av kanal när de för sjuttiotolfte gången på en timme spelar apologize(blev en massa bytande mellan rix och mix. borde väl ta någon annan kanal men det som spelas på dom kan knappast räknas som musik så), jobbande med perukkartonger, lunch, munhuggning(Jag vann).

Känns roligt att bli kallad pensionär av 92orna...
Ungefär som att höra att man är för gammal av tränaren...
 
JAG ÄR BARA 19!!!

Är det bara jag eller har fler börjat tröttna på den förbannade klimatfrågan? Känns nästan som att man borde bränna ner varenda träd i skogen, bara för att jävlas typ.Weight does matter

Tusan vad snabbt den här veckan gått hittills. Redan torsdag imorgon, måste haft roligt fast jag inte märkt av det.

Fick gå tidigare från jobbet idag. Fanns inget att göra.
Vi håller på med tre olika saker samtidigt skulle man kunna säga, men det saknas material till alla så var inte så mycket att göra. Synd eftersom att jag nu måste jobba in en halvtimme, men tur eftersom att de skulle ringa från HP. Igen. Utan framgång.

Varför är det inga bra/roliga program på radio efter klockan tio?
Och varför måste de spela samma fem låtar varenda timme? Finns fler låtar än Apologize, Angel of the morning, Do you love me, Chasing cars och Bubbly... Liksom!

Rolig sak som sades idag på Ring P1. Var någon som undrade vad skillnaden mellan en tung och en lätt lastbil är.
Nu är jag absolut ingen expert på bilar, men jag är rätt säker på att det är "vikten" som är rätt svar.


Be a good boy!

Var duktig kille idag.
Klev upp en kvart tidigare än vanligt bara för att pappa var tvungen att vara på jobbet kvart över sju, så för att jag skulle få åka med var jag helt enkelt tvungen att kliva upp lite tidigare.
Annars har väl dagen varit som den brukar. Vika blå ultraförlag, rensa lite och packa OLW-peruks-kartonger.
Lyssnat på Rix Morgon Zoo, Äntligen Morgon och Ring P1.

Men det blev inget springande idag. En anledning var att jag kände mig lite slö, och en annan var att de skulle ringa från HP för att hjälpa mig med datorn. Det blev inte bättre.

Någon har lyckats ta sig in på min extramail, har ingen aning om hur, vem och varför...


Inte satt på ny tejp på en vecka.

Sitter vid datorn(ute i hallen uppe) och försöker se handbollen på tv(inne på mitt rum). Inte lätt med dålig syn och utan glasögon. Nu får man igen för att vara slö.

Är det egentligen någon som bryr sig om enkönade par får gifta sig? Är ju ändå bara något som hamnar på pappret, och det blir betydligt dyrare när man väljer att inte vara ihop längre.


Just like Garfield

Vad jag hatar måndagar. Först och främst måste man efter att varit uppe relativt sent och sovit ut under helgen kliva upp förbaskat tidigt. Så då går man i bästa fall runt som en halvdöd(halvlevande?) zombie.
Sen är det oftast segt att jobba när man går runt som i en dvala. Det är tur att det alltid finns något att göra på jobbet och att man slutar hyfsat tidigt.
Idag fick man först hjälpa till med att limma ihop något till någon norsk(kan även vara dansk, men texten var läsbar så tror de var norsk) telefon...öh...tjossan.
Sen fick jag gå över till ultraförlaget igen, och eftersom att det fortfarande inte finns några grå/silverfärgade hyllor så var det bara att jobba med de blå.

Har genom kontakter lyckats få tag på Carola och Andreas Johnsons bidrag till Melodifestivalen. Hade det inte varit för att jag gillade Andreas skulle jag sprida den vidare...

image46
image47
image48
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL


Gävle GIK - Norrsundet 13-4

Match idag och vinst med 13-4.
Senast vi mötte Norrsundet gjorde jag mål efter tre sekunder, det gjorde jag inte den här gången.
Dom spelade rätt tufft(läs fult) och bara i första perioden fick jag ett lättare slag över fingret och en smäll mot huvudet. Men det som inte dödar, det härdar.

Andra perioden lyckades jag äntligen göra mål. Detta efter 15 sekunder. Och i nästa byte gjorde jag mitt andra mål. Dock förstörde Calle chansen att göra ett äkta hattrick för mig...

Får se ifall det kommer ut några bilder man kan använda.
Nu är det handboll som gäller, den roligaste och absolut mest tv-vänliga sport sen utebandy.


So delicious (My precious)

Skönt att äntligen få sova ut en morgon, var en vecka sedan senast.
Var hos farmor idag. Åt hennes väldigt, absolut goda ansjovisköttbullar. Smaskens.
Blev grymt mätt.

Det är bara i handboll som 50 i räddningsprocent kan anses vara världsklass.

De norska arrangörerna av handbolls-vm spelar Lena PHs "Det gör ont" när en svensk spelare låg skadad. Ironi.

Undrar vad det är för nisse som programmerat ordboken på min mobil. Skulle skriva "bock", men den föreslog "anal"...
image45
Inte med i mobilordboken.
(Bild från www.google.se; sökord: gävle julbock)

Lyssnade på Ring P1 nu i veckan.
Det var en som ringde in och inte gillade att homosexuella skulle få ingå äktenskap, då han ansåg att då det inte gick att få barn för dom skulle dom inte få gifta sig.
Om en i ett tvåkönat(Ni vet vad jag menar) par skulle vara steril, skulle dom inte få gifta sig då? För dom kan ju inte få barn.

Och när vi ändå är inne på giftermål. Om två transsexuella, en i grunden man och en i grunden kvinna, skulle gifta sig, vem skulle vara bruden?


Out of ideas

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag. Känns rätt ointressant att berätta att jag idag har vikt kartonger. För övrigt var det en rätt seg dag på jobbet, vet inte varför. Kan ju vara därför att det var lite brist på de kartongdelar som vi behövde...
Men annars trivs jag faktiskt väldigt bra där. Trevliga arbetskamrater, lite mycket P4 men...
Och kan man klaga på torsdagseftermiddagenshumor?
Alla barnen åkte pulka utom Bob
Hur långt är det mellan Nya Zeeland och Australien? Någon centimeter på min karta(Kan ni gissa vem som svarade så...).
Lim luktar gott, men man blir yr av det.

Varför står det aldrig något positivt om Hemlingby i tidningen? Först var det att Hemlingbybussen skulle försvinna(Idiotpolitiker), sen var det att Hemlingbyskolan kan komma att läggas ner(Idiotpolitiker) och idag stod det om inbrott i fyra radhus i mitt kvarter(Proffstjuvar).

Fick äntligen min dator igår. Om den är bra? Kan inte svara på det, är något knas med installationen så jag kan inte använda den...

Ett tecken på att hjärnan inte arbetar i slutet av jobbveckan(Förutom Messenger-Merkurius incidenten).
Drömde inatt att jag var inne i någon byggnad och helt plötsligt så började en klocka att ringa. Höll för öronen och hoppades att det skulle sluta, men det gjorde det inte.
Jag vaknade, och höll händerna över öronen. Men ringandet försvann inte, för det var min väckarklocka som lät.

Ingen grattade mig på min namnsdag igår. Lite dålig stil känns de som. Men ni får en ny chans om två dagar. Så då är det bäst att ni gör det!

image41
Smaskens

"Datorn har oväntat startats om eller så har ett oväntat fel uppstått. Det går inte att fortsätta installera Windows. Om du vill installera Windows ska du starta om datorn genom att klicka på OK, och därefter starta om installationen."
Någon som har en lösning? Har en HP DV9645, med WIndows Vista.
Adam förlorade imorse, blev av med 100 kronor

Kommer att försöka ändra på designen av bloggen, så ni får ursäkta ifall det kommer se, som de säger i USA, "Totally fucked up".

Mozart Shakspeare Moliere

Jaha, då har man återigen börjat med  dessa "Top Secret" lådor på jobbet. Förra gången innehöll de OLW-prylar, nu är det Parrots.
Känns väldigt bra att när man gjort iordning cirka 100 stycken lådor(Ej stoppat i Parrots-prylarna) får vi veta att vi satt i istoppshyllan(?) åt fel håll. Johannes fel. Så det var bara att vända dom när vi skulle stoppa i påsarna.

Har tejpat ihop en kartong som var mer förstörd än Britney Spears(Jag vet, det är fegt att sparka på folk som redan ligger...).
image40
Kartongen på bilden har inget med texten att göra.
(Bild från www.google.se; sökord: kartong)

Känns skoj på morgonen nu iallafall. Vaknar till hyfsat rätt så fort. Sen blir det RIx Morgonzoo i bilen på väg till jobbet och Äntligen Morgon medans man jobbar.
Fy satan vad roligt det är att lyssna på ibland. Och jag har börjat gilla Alex Schulman också. Det trodde jag aldrig.

Alla som upptäckt att bocken försvunnit räcker upp en hand.
Hade det inte varit för att dom sa det på radio hade jag aldrig märkt att den var borta när jag cyklade förbi.
Vad är det för mening att ha en julbock som ska brinna om den inte kan brinna?


In Soviet Russia blog writes you

Ytterligare en dag på jobbet.
Har lärt mig limma, går förbannat bra. Har också lärt mig att lim är varmt och bränner igenom tejpade handskfingrar, ingen rolig läxa.
Nu är iallafall OLW färdigt... för tillfället.


Ytterligare en vecka

Skrev inget blogginlägg igår, så får man ett sms där en person saknade det. Inte visste jag att mitt så kallade liv var så intressant.

Jag innehåller små delar av Joakim von Anka och lejonet i "Trollkarlen från Oz". Snål och omodig.

Idag har jag återigen varit lite hurtig, ute och sprungit fyra kilometer till. Förra veckan tog det cirka 22-23 minuter, idag tog det cirkus 19 minuter. Så är nöjd med det.

Hur tänkte juryn på idrottsgalan när man utsåg Anja Pärson till årets kvinnliga idrottare? Ett år består av 365 dagar(Eller 366 men förra året var det 365). Hon tog tre medaljer i VM så säg att det var fyra dagar. Vad gjorde hon för bra resultat de andra 361 dagarna?

Match mot Norrsundet i helgen. Favorit i repris?

För er som inte förstår...

Ibland är man lite puckad och ett tecken på att man sitter lite för mycket vid datorn eventuellt.
Läste på text-tv imorse "Messenger passerar Merkurius". Det första jag undrade då var vad Merkurius var för chattprogram och varför SVT berättade det... Men det var tydligen en satellit som passerade planeten...


Always the same, always different

Jaha, då är det söndag igen. En dag kvar tills jag får återgå till min syssla att vika och tejpa kartonger. För er som inte än lika vana som mig när det gäller att tejpa är det pilbågstekniken som är bäst.
Idag kommer jag inte göra mycket nytta, men det brukar jag inte göra heller så. Kommer förmodligen ta en promenad till Maxi, men sen har jag inget mer för mig.

Lillebror plockar till och med bollar bara för att få vara med i tv....

Såg de två sista avsnitten av Heroes igår, och slutet kändes på nått sätt vääääääääldigt Hollywood+Perfekt för klyschan "Fortsättning följer". Hur många tror att Sylar lever? Jag är en av dom.

Har Brynäs, som har dåliga publiksiffror, verkligen råd med att att stänga av fyra personer? Dom betalar ju iallafall för biljetten och går på matcherna.
Själv har jag bara varit på Nya Gavlerinken tre gånger. En gång för hockey(Brynäs-Skellefteå, då Bäckis gjorde fem poäng), en gång för Melodifestivalen och en gång för innebandy(Gävle GIK - Västerås, elitseriekval).


Late night at Sesses

Estrellas Barbecue-chips inhandlade från Statoil efter en promenad som avslutades inne på Statoil(Jag gick ju hem efteråt också, men ni fattar nog vad jag menade). Champis från ICA Maxi.
Sagan om Konungens Återkomst/Heroes på tv.
Enda sättet det kan bli bättre på är att byta chipsen mot OLWs Sourcream & Peppar(Så förbannat j***a goda!) och med sällskap av det motsatta könet.

Den klumpiga nyexaminerade polisen hade fått det tveksamma hedersuppdraget att meddela en kvinna att hennes man hade omkommit i en arbetsplatsolycka. Försiktigt knackade han på och när hon öppnade dörren harklade han sig och sa:
- Är det änkan till Sven Andersson?
- Nej.
- Ska vi slå vad?
(Sådär dräplig att det är min humor)


Happy war(X-mas is over)

Åh, vad det är skönt med helg. Men kommer jag undan kartonger? Nähä, inte alls. Ska in på vinden, ta ut kartonger som ska fyllas av julprydnade och sen ska jag krypa in igen...
image37
Så ser jag ut när jag kryper inne på vinden.

Lite lustigt om den där bussen som körde i diket igår. Den person som upptäckte det och ringde polisen hade, enligt radio, sagt att det "såg lite misstänktsamt ut". Lite? Anser den personen att det är normalt med bussar i diket?

Såg filmen Honey igår på fyran, den var faktiskt bra. Och Jessica Alba var med... Men missade slutet, något som vet vad som hände?

Bäst på teve:
SVT1: Morden i Midsomer
SVT2: Studio 60 on the Strip
TV3: Shark
TV4: House
Kanal5: Vänner
TV6: Scrubs

Bäst: House


Somewhere over the rainbow

Äntligen fredag.
Fortsatte med att emballagera(Ord?) och har inte lyckats bränna mig eller något sånt.
Dagens roligaste stund var för övrigt när björn härmade en rabiessmittad hund.
Fick avreagera mig lite också, skönt.

Har flera skärsår på armarna. Man skulle kunna tro att jag skär mig frivilligt för någon konstig fetisch som jag har. Men jag kan säga dig/er, jag skär mig inte frivilligt.

Min typiska torsdag på jobbet+morgonen ser ut ungefär såhär... (Tid i kursiverad stil är cirkatider)
5.44: Väcklarklockan ringer för första gången
6.00: Kliver upp och går ner
6.00
-6.20:
Äter frukost och ser på tv(Oftast Canal+)
6.20
-6.30:
Tvättar mig och byter om
7.00: Åker hemifrån
7.30: Börjar jobba
9.00
-9.15: Rast
9.20
-10.00: Ring P1
12.00: Lunch
15.00: Ätning av macka
16.15: Slutar

Undrar ifall ett ord sagt för cirka tio år sedan har fått mig att bli den jag är idag. Ett nej som har spelat så stor roll. Det får mig att fundera på vad som hänt ifall jag istället svarat ja på frågan...


Veni, Vidi, Vidic*

Ny dag på jobbet, ny uppgift. Skulle idag sätta ihop emballage till ett OLW-ställ vilket slutade med att jag lyckades bränna mig på det förbaskade limmet.
Satte även på ett nytt lager tejp på handskarna. Tror det är fem-sex stycken nu.
Börjar bli en hejare på att åka runt på
Förövrigt så den 6:e januari hade jag varit anställd en månad. En applåd för mig!

En man anmält Maskinen för deras låt "Alla som inte dansar". Han tycker det är är kränkande när dom sjunger att "Alla som inte dansar är väldtäktsmän". Bara i Sverige barn, bara i Sverige.

Snart är det träning. Igår var den jobbig, eftersom vi inte har nån match i helgen så kör vi lite tuffare nu.

Vad gäller musik gillar jag schlager och barnpop(barnpoP Jasmina, inget annat...). Sen har jag även, sedan Sagan om Ringen, börjat gilla filmmusik. Den där lite pampigare sorten alltså.

*Jag kom, Jag såg, Jag dödade

image36

(Bild från www.google.se; sökord Nemanja Vidic)


Scrubs ! =)

Kycklingens Återkomst

Man kan väl säga att cirkeln nu är sluten. Det första jag fick göra på jobbet när jag började där för cirka en månad sen var att vika blå ställ. Det fick jag också göra idag. Händerna var silvergrå lagom till lunch... Och Karin bara gnällde.

Filip och Fredrik på "På spåret" var som att se Piff och Puff.

Vad är det som folk inte förstår med cykelbanor? Kan nästan tänka mig att det går till såhär i deras huvuden:
Hm, till vänster finns det målat på marken en person med cykelhjälm på huvudet som sitter på en cykel. Till höger är det två som håller i varandras händer och går. Det måste betyda att till vänster så går man. Då gör jag det.

Nu ska jag banne mig börja plinga på dom allihop. Eller inte alla. Jag ska inte plinga på senildementa personer. Men hur ska jag kunna veta vilka som är det? kanske du undrar.
Jo, det vet jag. Det är nämligen dom som går runt på stan med byxor på huvudet. Fast det kan å andra sidan också vara en sätrabo som inte hittat några andra kläder... Får nog tänka igenom det här lite först...
Så dålig att den är bra

De två Kycklingarna

Ytterligare en dag på jobbet, förmodligen den jobbigaste hittills.
Började med att jag, Karin och Patrick gjorde klart de sista trettio Loreal-ställen. Sedan kom det jobbiga.
Det visade sig att de inte berättat för oss att en viss bit skulle vara med, så det vara bara att riva upp tejpningen, sätta ner de små kartongbitarna och tejpa igen kartongerna igen. Det var tur att de skulle sitta på den översta av de tre hyllorna, men i vissa lägen var det så trångt att det skulle vara större svängrum i en oöppnad sardinburk.
image34
Problemet


Var lite hurtig när jag kom hem från jobbet, stack ut och sprang direkt. Bara fyra kilometer, men det är alltid nått.

Är 174 centimeter lång, vilket betyder att jag växt cirka 50 cm sen jag började gymnasiet...

Kycklingens brödraskap

Jobbigt dag på jobbet. Först packat chips och sen tejpat ihop 64 kartonger. Vad glad man blir när man gjort 300 och tror man är färdig innan man får veta att det behövs ytterligare trettio stycken. Det är tur att en hjärndöd apa fastcementerad på botten av en vattenfylld bassäng skulle klara av det, annars skulle jag bli väldigt trött.
Så alla ni som läser detta, om ni någonsin ser ett ställ för 'Loreal Paris Lash Architect Carbon Gloss' kan ni väl tänka en stund på mig som förmodligen har satt ihop den.

Sourcream & Peppar måste vara de godaste chipsen från OLW på länge.

Arbetshandskarna börjar bli slitna. Får se om jag orkar lägga upp bild.

Jag röker inte, jag dricker inte och jag tar inga droger. Om man inte räknar socker som drog, då är jag extremt beroende!

Charlotte Kalla den lilla skidgudinnan! Satan vilken fart hon fick.


Rumsrent

Match idag då, mot Huge. Vi vann med 6-1 och jag gjorde säsongens andra assist. Det var väl det enda jag gjorde bra på hela matchen också.
Får väl skylla på att jag varit dålig i veckan och att det visade sig i slutminuterna men borde gjort något vettigare ändå. Inte ett skott som jag fick iväg, missade bara bollen.
Men vi vann iallafall.

Sean Connery: Why aren't we sitting? (Han utalar "s" som "sh")

Blev inte så mycket att se på Miracle igår, JVM-finalen blev spännande så de var bara att byta kanal. Och hur många trodde att det var Johan Alcén som skulle bli förste brynäsare att ta hem en jvm-medalj under 2000-talet?Kanonbra

Var me Alice, Simon, Alex & Johan idag och spelade innebandy på X-huset. Var riktigt rolig faktiskt då jag från början inte hade någon lust att vara med.

Vem tusan är Milla Jovovich?

Vann första straffturneringen, bland annat efter att ha lyckats med en modiefierad "Foppa".
Stackars Johan, det märks att han är back. Dröjde tills femte straffen innan han gjort en (Själv hade jag gjort fyra då). Sen har han även mindre vinkel än mig men lyckas ändå skjuta fler skott över. Men han är ju sex år yngre, han lär sig nog.

Varför måste alla nudister som visas på tv vara sjuttio år, ha extremt stor mage och bröst som ligger på magen? Och varför ser kvinnorna likadana ut?

Sen fick man ju även stå i mål. Och blyg som jag är kan jag inte bedöma min egen insats med något annat än ordet "Kanonbra".

Match imorgon i division fyra. Gävle GIK - Huge, Träffen 14.00. Kom och kolla!

Kom och tänka på en sak idag om Storvreta Cup. När jag var där som publik för något år sedan var det final i någon åldersgrupp, minns inte vilken. Det ena laget ledde rätt stort, tre eller fyra mål och bara några minuter kvar, och de hade en spelare som var väldigt bra.
Det andra laget pratar då med domare och det hela slutar med att den bra spelare får matchstraff för att ha felaktig utrustning.
Under resten av matchen blir laget utbuade så fort de rör bollen.
Under prisutdelningen får spelarna i det förlorande laget applåder. Deras tränare får nog den största utbuning(?) jag någonsin hört. Spelare som fick matchstraff fick en väldigt stor applåd.
Dagen efter får spelaren två klubbor av Storvreta.
Rättvisa.

Under hockeymatch, Djurgården - AIK
Djurgårds-klacken: Super-Mats, Super-Mats
AIK-klacken: Ja det gör han, ja det gör han

Är för övrigt en bra film på Kanal 5 idag klockan 21,00. Miracle


Årets första

Årets första inlägg av mig på denna blogg.

Slutade 2007 med att skära mig i fingret. Lyckat...

Ett nytt år är här, det kan bara bli bättre.Ni som läser det här, skriv en kommentar ifall ja ska fortsätta skriva på det här sättet jag gör med någon enstaka mening om allt eller ifall jag ska skriva mer detaljerat och längre stycken.
Skulle uppskatta det :)

RSS 2.0