Barn är korkade

Hur korkad var man när man var liten egentligen ? Då satt man ju klistrad framför alla dessa barnprogram, tecknade framförallt och tyckte att det var skitbra.
Nu när man inte har så mycket att göra på dagarna händer det ibland att man hamnar framför ett sådant program på teve. Och det man ser är helt knäppt.
Klockan halv fyra går det på Cartoon Network ett program som heter 'Min klasskompis är en apa'. Den som kom på idéen till det programmet, hade han rökt på?

Hejar även på Caracola i Melodifestivalen.

Sen finns det ett barnprogram som heter Krambjörnarna, gick förut på femman vet jag, och sjukare program får man leta efter då de även ska ha en sensmoral med i allt.
Vi börjar från början med det iallafall. Krambjörnarna bor i det magiska landet i det blå (redan här borde man bli lite avvaktande). Sedan har de någon bild på magen som de kan "skjuta" strålar ur, typ. Och de finns i en herrans massa olika färger oxå.
I ett avsnitt har tre björnar lovat deras farmor att de ska baka kakor. Men de blir kidnappade av någon galen häxa som förvandlar dom till grönsaker(...). De blir dock räddade av deras farmor som skjuter ett hjärta ur magen(...). Björnarna är dock ledsna för att de inte bakat kakor, och då säger farmor(håll i er nu, det här är sensmoralen) "Ja, man ska inte lova vad man inte kan hålla." !!! Är inte att bli kidnappad av en galen häxa och förvandlad till en grönsak en godtagbar anledning för att inte komma till ett kakbak?

Tacka vet jag Sunes jul.

I ett annat avsnitt så är dom på ett tivoli där det finns en trollkarl som påstod att han kunde trolla bort vem han ville. En björn säger då "Men det är faktiskt vetenskapligt omöjligt."
Det är vetenskapligt omöjligt det vet jag, men att den som påtalar det är en rosa nallebjörn, som skjuter hjärtan ur magen, får skäll för att man blivit kidnappad och förvandlad till en grönsak och därför missar ett kakbak, bor i ett regnbågsland i himlen och kör runt i molnbilar...


Skrattar varje gång jag läser kakbak.

Och sånt här älskade man när man var liten...


(Bild från www.google.se; sökning: carebears)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0