Gefle

Det finns ju såklart även undantag vad gäller betygssättningen på teknikprogrammet också.
Om du är bonde och född 1989 så krävs det oftast endast att du säger en mening för MVG.

Vad är det för fel på media? Gefle IF vinner mot Hammarby och när de på radion räknar upp den Allsvenska tabellen låter de helt chockerade när de säger "och på fjärde plats! GEFLE!"
Vad är det dom inte förstår? GIF är inte samma gäng som gick upp för tre år sedan. De har utvecklats! Tränaren Per Olsson har blivit nominerad till Årets tränare två år i rad så kunnande finns på bänken.
Nyförvärvet från Hudiksvall Johan Oremo har gjort fler mål på sju matcher än vad fjolårets "stjärn"anfallare Kristen Wiikmäe gjorde på en hel säsong. Oremål som han så vacker kallas i lokalpressen...
Backlinjen har varit strålande, enda gången man är nervös är när Andreas "Gert Fylking" Revahl börjar värma upp på sidan. Daniel "Bonden" Bernhardsson, Tomas "Jaap Stam" Hedlund, Andreas "Fabio Cannavaro" & Jonathan Hellström har inte gjort många fel den här säsongen. Och när man ser 19-åringen Jonte Hellström finta bort Hammarbys superbrasse Paulinho, då saknar man INTE Patrik Karlsson.
Mittfältet är förmodligen det i serien som kämpar mest, med Woxlin och Claesson i mitten.
Gefle IF svenska mästare 2008? 2007 är nog för tidigt...
Men nästa år med ytterligare(?) en anfallare som gör mål finns stor chans för det.

Henrik Rydström, mittfältare i Kalmar, har en fin blogg.
"Slutligen, det är alltid kul att möta Elfsborg. De har sköna spelare - Mattias Svensson, Anders Svensson, Mobaeck, Holmén - som det går att snacka med och det är väl bara Augustsson som är något av en neandertalare."
http://barometern.se/section_blog/_183-370-0-0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0