Furuvik

Swedbank-dagen idag på Furuvik. Jag fick en inbjudan när jag fyllde år så hela familjen åkte dit. Kom dit rätt sent och var fullt på alla parkeringsplatser. Så det slutade med att vi ställde bilen i ett bostadsområde. Precis vid en skylt för förbjuden parkering. Men vi fick inga böter.

Fick en jättecool stämpel när vi gick in. En häst! Eller ponny ska det kanske vara. Stödhjulshäst som Rubbade Runar kallar det.
Vi missade precis matningen av aporna. Men han se Ing-Marie och Manda ute på ön en kort stund. Och sen gick vi in i aphuset/terrariet och fick se dom ännu mera. Vilka busapor det var! Bråkade med varandra. Fast en var skötsam och tvättade fönsterrutorna. Och fick ibland små ryck, klättrade upp på en sten och hoppade på fönsterrutan. Till småbarnens stora glädje.
Rubbade Runar följde dock inte med genom hela terrariet. För dålig luft sa han. För många småkryp tror jag. Var själv nära att gå ut när vi gick in i ormrummet. Ormar, usch. Men som tur var så var det en skötare med pinne som petade bort ormen som hängde lite läskigt från en stam i taket. Faran var över, för tillfället åtminstone.

Fick se en hel del djur. Vilket i och för sig är själva tanken med att gå på en djurpark. Fast en stor besvikelse var känguruinhägnaden. Man kan gå in i den och har man tur så hoppar känguruna(?) runt en. Banan man går är etthundra meter lång, vilket borde ge stora chanser för att se en kangaroo. Antalet vi såg? Noll, zip, nada!
Häftigaste djuren var utan tvekan minigrisarna! Fy satan vad gulligt dom sprang.

Fick en Swedbank-flagga av Lillemor. Jag behöll min, RR slängde den direkt.

Tog en del bilder, ska lägga upp dom senare.

Kommentarer
Postat av: Maria

Synd för dig! :P

Jag såg inte bara matningen, utan träffade henne borta hos ourangutangerna. Hon stod bakom ryggen på mig helt plötgsligt och började prata :D det du!

2008-06-16 @ 14:51:54
URL: http://maha.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0