Måndag 14.00-15.00

Har denna timme mest spenderat tid vid matbordet. Åt pastasallad med räkor och kyckling. Mycket gott, mycket gott. Drack mjölk och läste Kalle Anka. Var en god måltid. Och var betydligt billigare än när man köper pastasallad från Statoil, men då slipper man i och för sig tillaga allting själv. Fast det var ju bara att koka makaroner egentligen. Åtta minuter. Fasen vad slö jag måste vara som tycker det är jobbigt. Men, men...

Hade en väldans tur med vädret också. När jag var ute och cyklade förra timmen så fick jag bara tre droppar regn på mig. Strax efter att jag kommit in så öppnade sig himlen och det forsade, typ, ner. Och nu mullrar det dessutom. Tur man har bärbar datorn, kan man bara köra på batteri ett tag. 72% av batteriet kvar nu, klarar mig ett bra tag till.



Det där är inte min tallrik egentligen. Det där är mammas. Min hade lite mindre tomater och salladsklägg, och mer kyckling och räkor. Plus ungefär en liter makaroner kändes det som. Men ner gick det.

Kommentarer
Postat av: Lexie

usch för kyckling :p

2008-06-16 @ 15:01:48
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: ° J o H a N N a °

ahh fan de e kul :D fast jag tycker inte om fotboll värst sa mkt men de e kul ända ;P

hehe beror pa vilken dag du menna ;P i lörd va de jue iaf sverige - spanien o igar va de portugal - schweiz

2008-06-16 @ 15:18:23
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: Maria

Nää ingen föreläsning!!!!

Jag pratade med mamma, osså plötsligt kommenterade någon det jag sa om en av aporna. Då var det hon! Jag, mamma och hon stod och pratade en bra studn :D skitintressant!!

2008-06-16 @ 15:31:21
URL: http://maha.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0