Melodifestivalen 2008

1. Charlotte Perelli - Hero (224 poäng)
2. Sanna Nielsen - Empty Room (206 poäng)
3. BWO - Lay Your Love On Me (158 poäng)
4. Rongedal - Just A Minute (142 poäng)
5. Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va? (64 poäng)
6. Nordman - I Lågornas Sken (48 poäng)
7. Sibel - That Is Where I'll Go (39 poäng)
8. Amy Diamond - Thank You (36 poäng)
9. Christer Sjögren - I Love Europe (23 poäng)
10. Frida feat Headline - Upp o Hoppa (6 poäng)

Ja, vad säger man...
Först och främst grattis till Charlotte Perrelli som vann. Men vi lär knappast vinna hela europeiska tjottaballongen. Men kan nog bli en trevlig kväll i Bomhus ändå.
Synd att mina favoriter Rongedal inte vann, men det var åtminstone kvällens höjdpunkt. Om man räknar bort lintotten Björn Gustafsson då.

Kvällens mest pinsamma är ju knappast svår att välja ut. Grattis juryn i Malmö. Tolvan åt Sibel kan jag nästan acceptera, men sex poäng åt Frida!!!!!!!!!!! Är ni helt blåst i kokobongen?
Och om ni nu måste skänka henne poäng så kunde ni väl åtminstone gjort det utan kommentaren "Dom kompisröstar i öster och väster så då tänker vi göra det i söder också."
Nä, bort med Skåne som röstningsstation, kan dom inte göra det utan att sympatisera med sina artister så ska inte dom få ha chans att avgöra hela tävlingen. Eller ännu mer radikalt. Skänk dom till Danmark!

MItt tippande då? Gick käpprätt åt helvete. Jag lyckades få ett(1!) rätt. Suzzie Tapper lyckades knåpa ihop tre och Åmot fick även hon tre. (Lustigt nog så ifall jag hade behållit mitt första tips hade jag haft två rätt...)

Det är bra att Sverige återanvänder sina gamla vinnare, först Carola och nu Charlotte Perrelli. Därför kan jag nu som första person avslöja att en av nästa års jokrar kommer att vara Herreys. Och som om det inte var nog så har Christer Björkman lyckats övertala ABBA att ställa upp om två år!

Kommentarer
Postat av: suzzie Tapper

Yes!Perelli är såå bra, disco feeling. Nästan så jag måste lämna över en guldpeng till dig ändå, ett bidrag till lite lyckopiller...du måste piggas upp på ngt vis, tycker du é lite bitter:-)
Ha en fortsatt trevlig helg!

2008-03-15 @ 22:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0