Witchhunt

Var är det för inkompetenta åsnor som sitter på Gästriklands Innebandyförbund? Anti-godisare hela bunten?

Reglerna för division fyra säger att ett reservlag som vi är max får använda två utespelare och en målvakt som deltog i huvudföreningens senaste match(d.v.s a-laget).
Förra veckan fick vi veta att vi blivit anmälda för att ha brytit mot just den regeln. I matchen mot Marma(som jag antar var dom som anmälde) hade vi använt fyra spelare som tillhör a-laget. Tävlingskommiten hade även bifogat två matchprogram, ett från vår match och ett från a-lagets match där man kryssat för dom fyra spelare det handlade om. Vad dom varit mindre uppmärksamma på var att vår match spelades den 16/2 medan a-laget spelade sin den 17/2...
Sen fixade man fram ett matchprotokoll från a-lagets match veckan innan för även där stod dom fyra namnen med. Problemet för förbundet då var bara att en av Marmas ledare även är ledare för Gästrikelaget. Två av dom som vi ansetts ha använt var samma tid som a-laget spelade match på distriktslags träning.
Antagligen var väl förbundet lite väl snabba när dom såg att det var GGIK som var det "felande" laget och skickade därför ut anmälan direkt för att kunna bestraffa så mycket som möjligt...

Sedan slipper Marma betala avgiften för att Tävlingskommiten har kommit fram till att det är Årstas fel då dom inte tog bort de spelare som inte var med ur matchprotokollet på nätet(IDA).
För det kan väl inte vara för att frun till en av ledarna i Marma är med i Tävlingskommiten som dom slipper betala? Och det kan väl inte vara för att det är en annan klubb än GGIK som misslyckas med en anmälan? För GGIK skulle väl inte behöva betala i samma läge? Eller?

Kommentarer
Postat av: Fotbollen

Det verkar som du tar innebandy på lite för stort allvar. Ledsen att behöva säga det här men världen kretsar inte kring GGIK.

2008-03-03 @ 16:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0