Tv-spel i sommarsol

Det här har varit en väldigt skön dag. Än så länge.
Åt nyss lunch, klockan fem. Blir lätt lite konstiga tider när mamma och pappa inte är hemma och matar en. Egna initiativ i sommarvärmen är inte så lätt.
Mr Rönngren kom hit en stund och han, jag och Rubbade Runar spelade FIFA08 på Playstation 2(Vi hade flytttat teven så vi kunde sitta ute på altan och spela. Skönt). Turneringen körde vi. Jag som Brasilien, Mr R som Italien och RR som England.
Gick inget vidare för mig må jag säga. Första matchen mot Mr R ägde jag 85 minuter av matchen. Resultatet blev 1-1! Buffon matchens lirare... Suck.
Andra matchen mötte jag RRs England. Efter första halvlek låg jag under med 2-0 som jag hämtade ikapp tog ledningen med 3-2 när det var cirka 15 minuter kvar efter ett kanonskott av Gilberto. Men ledningen höll inte hela matchen. Med fem minuter kvar kvitterar han efter att jag inte rensat iväg en hörna ordentligt.
Tredje matchen mot Nya Zeeland simlueras jag till en 6-0 vinst.
Mr R ska sen iväg och äta så min match mot honom simuleras även den. Förlust 3-1!
Så näst sista matchen måste jag vinna mot RR för att ha chans att vinna hela turneringen. Men det blir bara 1-1 och trots vinst i sista matchen mot Nya Zeeland kommer jag bara trea.