Saken borde vara solklar

Klockren insändare idag i Gefle Dagblad angående könsneutrala-äktenskap. Hur det nu kan vara könsneutralt, båda parter har väl oftast ett kön? Förutom den här jeppen som har lite beslutsångest...

Citerar:
"...Det finns dock en sista utväg och det är att prästen ifråga kan neka homopar att gifta sig...
Nu vill jag ha besked från prästerna på orten: kommer ni att neka homopar att gifta sig? Jag tycker saken borde vara solklar.
Så här står det i bibeln: En man ska inte ligga med en man, som en kvinna ligger med en man."

Och det är ju ett grymt bra argument. För i bibeln står det ju bara saker som stämmer och är bra för mänskligheten.
Det står ju knappast några rader om att en man gick på vattnet, dog och återuppstod och hävdar att han är Guds son. Eller att någon pratar med en brinnande buske. Så vitt jag vet skulle samtliga dessa punkter göra att du blev hämtad av ett par män och inlåst i en madresserad cell, förutom om du självmant sökte upp psyket. Då skulle du till och med få behålla dina jaktvapen...

Och jag tror inte en man ligger med en man på samma sätt som han ligger med en kvinna...

Fast vad vet jag egentligen...

Insändaren i sin helhet

Kommentarer
Postat av: Cyrrill

Extremt få homosexuella lever i partnerskap/äktenskap.



Varför offra äktenskapet åt några få aktivister? Med stor sannolikhet kommer över 98% av Sveriges homosexuella aldrig att gifta sig.



Partnerskapet infördes redan 1994 i Sverige. Men under 14 år har endast 2,6% ingått partnerskap. Hela 97,4% av Sveriges homosexuella har alltså låtit bli. Lika låga är de internationella siffrorna för partnerskap/äktenskap där Holland toppar statistiken med 2,3% sedan man införde homoäktenskap 1998.



Vakna!



Det är inte diskriminerande att bevara äktenskapet för man och kvinna!

2008-11-15 @ 13:07:39
Postat av: Cyrill

Homoäktenskap - ett sovjetiskt experiment



Homoäktenskapet har sitt ursprung i ett sovjetiskt sexualexperiment på 1920-talet. Då ville de kommunistiska ledarna avskaffa äktenskapet.



Den sovjetiske ledaren Krilenko sa: ”Varför skulle staten bry sig om vilka som gifter sig med vem?…Den fria kärleken är det ultimata målet för en socialistisk stat… I denna stat kommer äktenskapet att befrias från varje plikt och den kommer att omvandlas till en absolut fri förening mellan två personer”.



Agendan hos gaylobbyn, hos de radikala feministerna och hos de sekulära ateisterna har kusliga likheter med den sovjetiska modellen. Gud är död och allt är tillåtet. Människan är blott en sofistikerad schimpans med djuriska drifter, lustar och impuler.



Glöm inte att kyrkor attackerades, brändes ned och skövlades i modernitetens namn. Kristna människor avrättades, förvisades till Gulag och sattes på sinnessjukhus för omskolning. Människan skulle bygga en ny värld och en ny framtid där allt som var ålderdomligt förkastades.



Vad rör sig i Reinfeldts och Ohlys huvuden? Hur långt tänker de gå i sin iver att slakta äktenskapet på ateismens destruktiva altare?



2008-11-16 @ 13:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0