Money money money, must be funny

Man kan inte anklaga Manchester City för att inte vilja utmana åtminstone.
Först värvar man Robinho för 400 miljoner. Man försöker värva Dimitar Berbatov mitt framför näsan på lokalkonkurrenten United. Ägaren säger sig vara villig att erbjuda United 1,5 miljarder för Cristiano Ronaldo.
Sen är man även ute efter flera andra.
Och nu är siktet inställt på Gianlugi Buffon. Italiensk målvakt som rankas bland de bästa i världen. Och man är villig att spendera 800 miljoner på det.
För City skulle det vara ett hyfsat byte. Tänk bara: Andreas Isaksson, Skåne ut; Gianlugi Buffon, Italien in.
Inte fy skam.

Egentligen är det ju trist att det kommer in muppar från Ryssland, Thailand, Förenade Arabemiraten och diverse andra länder som man inte ens visste om att de existerade ens om man tittat på en världskarta.
Och det förstör ju fotbollen lite också. Och klubbkänsla ska vi inte tala om. Den existerar inte i fotbollens värld längre, åtminstone inte på den nivån.
Och det finns säkert många spelare som varit trogna sina klubbar som Steven Gerrard, John Terry och liknande. Men vad har dom för lön då? Vi pratar miljoner i veckan.
Sänk deras lön till 50000 kr/månaden så får vi se vilka som stannar... Och då tjänar dom nog ändå bättre än dom flesta i Gefle IF... Fast då pratar vi ju kvalitet. Inte på GIF alltså, utan dom andra.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article3251487.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0