Gefle IF FF 2 - 0 Djurgårdens IF¤ När Oremo lämnade GIF blev han kallad Horemo. Vad kommer Jawo få för "fint" namn nu?
¤ Det här har inte det minsta att göra med den här matchen egentligen, eller snarare överhuvudtaget. Men Henke Larsson vågar inte spela på konstgräs på grund av skaderisken. Mig veterligen, men de tre allvarliga skador han fått har samtliga inträffat på riktigt gräs...
¤ Om det nu är någon som undrar så kommer Djurgårdens "matchbananer" från AB Banankompaniet.
¤ I dessa klimattjafs-tider, varför i helaskotta har man åtta(?) strålkastare igång när det är solljus under hela matchen?
¤ Märkte en sak under line-up:en. Djurgårdsklacken har slutat applådera åt Bapupa.
¤ För andra gången den här säsongen så sålde vi slut på matchprogram. Jag gillar när Stockholmslagen kommer, dom spenderar.
¤ Raj-aj-aj-aj-aj-aj-lakso... blev utbytt i halvtid.
¤ Gerndt har sprungit som en idiot(bokstavligt talat) de matcher jag sett honom hittills. Men idag... idag... sprang han som en idiot, men nu gjorde han det bra. "Lurade" målvakten och en back i Djurgården att springa ihop innan han passade fram Sulan till 2-0. Han hade flera farliga löpningar efter det och kunde även gjort ett mål själv. Just idag saknade man inte firma Berggren-Jawo.
¤ En anledning till att det är stor kaos i Djurgården måste ju delvis bero på hur man började matchen. På topp hade man en högerback och en anfallare spelade mittfältare.
¤ "På Stadion är matchprogrammen gratis." - Djurgårdssupporter
"Men se vilka som ligger högre upp i tabellen då." - Sesse, vinnare av läktarkampen
¤ GIF ligger nu på åttonde plats med 24 poäng och +/- 0 i målskillnad. Det är tio poäng upp till Helsingborg på första plats. Ner till kvalplatsen där Djurgården ligger är det tio poäng medans man har elva poäng ner till GAIS på nedflyttningsplats. Det är trettionio poäng kvar att spela om.

Mattias Hugosson
Daniel Bernhardsson
Omar Jawo
Daniel Theorin
Andreas Dahlén
Jonathan Berg
Yussif Chibsah
Yannick Bapupa
Jonas Lantto
Daniel Westlin
Alexander Gerndt(ut 71)
-----
Bernhard Nyström(in 71)
-----
"Den tolfte spelaren"


Aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0