Gefle IF FF 0 - 2 Helsingborgs IF



¤ Vad är grejen med Henke Larsson? Är han orolig för att möta GIF eller har han en stor fruktan för plast? Andra året i rad som han inte spelar. Hade de skyllt på att de spelar i Europa League och därför vilar honom hade jag kunnat köpa det, men att säga att skaderisken är för stor på plast... Jag menar... De lät honom spela innebandy i vintras, och mig veterligen är det betydligt mindre gräslikt material man spelar på där.
¤ Vädret... Typiskt GIF-väder kan man väl kalla det. Nu har det varit fint väder fredag-lördag, men så har GIF match och då kan man (nästan) räkna med dåligt väder.
¤ Jag fick en guldstjärna(bildligt talat) av en HIF-supporter innan matchen eftersom han fick ett matchprogram.
¤ "Spela fotboll danskjävlar!" Märks rätt tydligt vad vissa Gävlebor anser om Skåne...
¤ Dagens roligaste situation var väl det lilla biljettbråket där en i pubilken blev irriterad på publikvärdarna för att de sålt två biljetter på samma plats. Var han lite skrikig och så. Men kan ju berätta att han tystnade rejält när han fick veta att hans biljett tillhörde en plats på en annan läktare...
¤ Fick förtroendet att jobba solo med matchprogramsförsäljning idag på CD-läktaren. Skötte det strålande, sålde samtliga program utom tio stycken. En liten applåd förtjänar man väl?
¤ Jonatan Berg sköt i ribban för tredje gången på två hemmamatcher.
¤ Det var nästan så att man blev lite imponerad när man såg det lilla klappklapp-spelet GIF visade upp en bit in på första halvlek. Dahlén --> Jawo --> Nyström --> Lantto --> Dahlén --> Gerndt(som nästan lyckades med en direkt-klack till Lantto).
¤ Domaren var inte särskilt populär. Var det första ens mål? Missade minst en straff. Dömde åt fel håll(men gäller båda lagen). Stackaren hade inte en lätt debut i Allsvenskan.
¤ Om A.Jawo nu var tillräckligt pigg för att sitta på bänken och göra ett inhopp, hade det inte varit smartare att låta honom starta och spela så länge som han orkade?
¤ Hjalmar Öhagens första bollkontakt var inte särskilt imponerande då inlägget med vänstern inte ens var nära att stanna på planen utan var närmare att åka över nätet bakom mål.

Mattias Hugosson
Daniel Bernhardsson
Omar Jawo
Daniel Theorin
Andreas Dahlén
Jonathan Berg
Bernhard Nyström(ut 82)
Yannick Bapupa
Jonas Lantto
Daniel Westlin(ut 60)
Alexander Gerndt
-----
Amadou Jawo(in 60, ut 89)
Hjalmar Öhagen(in 82)
Marcus Hansson(in 89)
-----
"Den tolfte spelaren"

Kommentarer
Postat av: EZD

Inte för att verka spydig, men jag anser inte att man har rätt att klaga på att publiken bara kör lite klapp på hörnor när man inte gör ett dugg mer själv?



Kanske ska starta en blogg jag med där jag skriver "ja vad ska man säga om Sesse, sjöng ingenting på matchen idag heller"

2009-07-20 @ 01:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0