Grattis Norge

Norge vann, alla förvånade kan ju ställa sig i skamvrån. Till och med lilla jag hade ju den som vinnare efter min bedömning(tillsammans med Malena, men det kan ni ju ignorera).

Var det bättre med de här nya röstningsreglerna, att även en jury var inblandad? Norge hade ju vunnit hursomhelst, får man poäng från alla och oftast höga såna så kan det ju inte bara vara en av grupperna som gillar en.
Hade varit bättre om bara folket röstat, var ju så förbannat tråkigt när det var avgjort efter en tio röstande länder när Norge som etta hade mer poäng än tvåan och trean tillsammans. Var ju inte superspännande direkt, man ville mer att skiten skulle ta slut nångång.

Och man känner vilken nivå det är när man brister ut i ett stort jubel när Sverige får en pinne...

Och nu är det bevisat, det funkar inte hos grannarna. Inte ens om vi skippar taco och skickar mamma till kebabriket så kan det här pisskalla landet långt upp i de nordligaste delarna av det orunda klotet ens komma på den vänstra sidan av länderna... Senast Sverige vann så satt vi hemma och grannarna var verkligen grannar. Och Anna och Elin var inte lika Piff och Puff:iga då heller.
Så; vad gör vi nästa år?

För övrigt så var det här det första årtionden sen 1960-talet som Sverige inte vann en enda gång. På 70-talet har vi ABBA, 80-talet Herreys och 90-talet Carola och Charlotte Perrelli.

Grattis Norge förresten. Nu är ni rikare, smartare och bättre på musik. Det var ni iofs förra året oxå...

Men vi kom före finnarna! Lampape!

Kommentarer
Postat av: Jens

"Grattis Norge förresten. Nu är ni rikare, smartare och bättre på musik. Det var ni iofs förra året oxå..."Sverige har en ruggigt bra musikscen, grejen är bara den att 90% ser melodifestivalen som en Kalle Ankatävling och skulle aldrig ställa upp. Det är därför Ingela Pling, G-son och allt vad de heter har gjort typ 80% av bidragen varje år, för inga seriösa vill ställa upp.

2009-05-18 @ 14:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0