Gefle IF FF 2 - 2 Örgryte IS

28' A.Gerndt - A.Santos 15'
38' A.Gerndt - M.Gustafsson 44'

Årets sista match på Strömvallen, årets sämsta publiksiffra. Och ändå sålde jag minst 30 matchprogram. Försäljare ända ut i fingerspetsarna?
Första gången som en förlust för GIF inte hade gjort så mycket för mig. "Var" göteborgare för dagen, men det gick ju som det gick... Guldet till AIK och Djurgården knep kvalplatsen.
På tal om AIK: De förlorade totalt fem matcher i allsvenskan. En av dessa kom på Strömvallen mot GIF. Inte så illa pinkat.
Johannes Ericsson gjorde sin sista match och blev den andra medlemmen i GIFs hall of fame. Blev inte Hedlund det?
Farväl får man väl säga till Bapupa oxå... Trevligt att du ger nåt tillbaka i den enda klubb som var intresserad av dig och ställde upp för dig när du var med om det som kallades "kulturkrock" av din agent. Tack för att vi får tillbaka stöd i form av en övergångssumma och att du inte lämnar som Bosman.
Och det är väl lika bra att säga hejdå till den bästa vänsterbacken vi haft sen Patrik Karlsson(som även han lämnade som bosman) Andreas Dahlén. Att bli utsedd till MVP brukar inte vara bra i den så kallade spela-kvar-i-GIF vinkeln.
Gerndt börjar se ut som en skyttekung, efter ett mål i omgång 28 och två i omgång 30. Synd att säsongen tog slut när han äntligen förstod hur man gjorde mål.

Mattias Hugosson
Daniel Bernhardsson
Daniel Theorin
Olof Mård
Andreas Dahlén
Hjalmar Öhagen(ut 61)
Yannick Bapupa(ut 80)
Yussif Chibsah
Jonas Lantto
Bernhard Nyström(ut 66)
Alexander Gerndt
-----
Johannes Ericsson(in 61)
Daniel Westlin(in 66)
Daniel Leino(in 80)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0