Störtar i Kanada

Var det någon som såg Anja Pärsons störtlopp igår. Eller snarare, är det någon som inte sett det i SVT1, 2, 24, Kunskapskanalen, Barnkanalen, HD, Play, BB, XXX, SS och vad dom kanalerna nu heter.

Vilken jävla smäll får man ju lugnt säga att det blev.
Fast hon visade att hon verkligen är en multitalang. Inte ens Janne Boklöv hade kunnat hitta något fel på hennes v-stil i hoppet. Landningen däremot hade nog gett henne lite minuspoäng.
Lite taskigt att hon inte fick nån tid dock, hon gled ju faktiskt över mållinjen. Bara för att hon liggandes tacklade en flagga tycker jag att man kan visa lite känsla och ge henne en tid. Hon lär ju ha slagit hon som kom in 25 sekunder efter täten åtminstone.

I OS 2006 var det ju en amerikanska som ledde bordercross, men skulle stajla lite i sista hoppet, ramlade och kom tvåa. Var det något liknande Anja hade i åtanke när hon först körde backhoppning.
Och sen övergick till att de sista metrarna köra sin patenterade segergest "Sälen".

Lite mera roligt var ju hon som körde ur innan första hindret eller vad det heter. Tre stakningar typ.
Frågan är ju vad hon tänkte när det började luta.
Första stakningen: Kom igen nu, kör för fan.
Andra: Ge allt, ge allt.
Tredje: Varför lutar det ?
Fast hon gjorde det ju lite smidigt där sen när hon bara la sig ner. Vi var helt säkra på att hon filmade, för att använda fotbollsordboken. Men tydligen så var korsbandet av. Hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0