Men varför berättar dom inte?Vilka är det?! Vilka är det ?!
Hur dumt är det inte, hur ska man kunna se om dom suddar över huvudet. Det blir ju omöjligt att veta vad det är för toppmöte... För liksom, han till höger: Vem är det ? Har nog aldrig sett honom förut.

Zoom

Idag såg jag GIFs bortamatch mot Helsingborg på ett rätt ovanligt sätt.
Satt och kollade genom Sportbladet Zoom. Var FM(Football Manger) känsla på det, och det såg ungefär ut som när de små pluttarna springer runt.
Och det värsta är att man inte vet vem som har kontroll över bollen när den är i straffområdet eller om det är en höjdboll.


Godis

Är inte 5-åringars logik bra underhållande.
Han tycker att Reinfeldt(första gången jag nämner en politiker vid namn i denna blogg?) ska förbjuda godisförsäljning. För att han inte klarade av att spara pengar till ett armband. Och magiska tärningar...
Tänk när man går till nån butik och vill köpa godis, så finns det inget! Man frågar personalen varför och får svaret: "Nä, vi säljer inte längre för William ville ha magiska tärningar."
Det låter ju rätt sött egentligen. Men det är ju knappast ett hållbart argument.

Men om han nu slutar äta godis, då borde han hyllas. För då slutar hans mormor röka. Och en rökfri värld har jag hellre än en godisfri.

Gefle IF FF 0 - 2 Helsingborgs IF¤ Vad är grejen med Henke Larsson? Är han orolig för att möta GIF eller har han en stor fruktan för plast? Andra året i rad som han inte spelar. Hade de skyllt på att de spelar i Europa League och därför vilar honom hade jag kunnat köpa det, men att säga att skaderisken är för stor på plast... Jag menar... De lät honom spela innebandy i vintras, och mig veterligen är det betydligt mindre gräslikt material man spelar på där.
¤ Vädret... Typiskt GIF-väder kan man väl kalla det. Nu har det varit fint väder fredag-lördag, men så har GIF match och då kan man (nästan) räkna med dåligt väder.
¤ Jag fick en guldstjärna(bildligt talat) av en HIF-supporter innan matchen eftersom han fick ett matchprogram.
¤ "Spela fotboll danskjävlar!" Märks rätt tydligt vad vissa Gävlebor anser om Skåne...
¤ Dagens roligaste situation var väl det lilla biljettbråket där en i pubilken blev irriterad på publikvärdarna för att de sålt två biljetter på samma plats. Var han lite skrikig och så. Men kan ju berätta att han tystnade rejält när han fick veta att hans biljett tillhörde en plats på en annan läktare...
¤ Fick förtroendet att jobba solo med matchprogramsförsäljning idag på CD-läktaren. Skötte det strålande, sålde samtliga program utom tio stycken. En liten applåd förtjänar man väl?
¤ Jonatan Berg sköt i ribban för tredje gången på två hemmamatcher.
¤ Det var nästan så att man blev lite imponerad när man såg det lilla klappklapp-spelet GIF visade upp en bit in på första halvlek. Dahlén --> Jawo --> Nyström --> Lantto --> Dahlén --> Gerndt(som nästan lyckades med en direkt-klack till Lantto).
¤ Domaren var inte särskilt populär. Var det första ens mål? Missade minst en straff. Dömde åt fel håll(men gäller båda lagen). Stackaren hade inte en lätt debut i Allsvenskan.
¤ Om A.Jawo nu var tillräckligt pigg för att sitta på bänken och göra ett inhopp, hade det inte varit smartare att låta honom starta och spela så länge som han orkade?
¤ Hjalmar Öhagens första bollkontakt var inte särskilt imponerande då inlägget med vänstern inte ens var nära att stanna på planen utan var närmare att åka över nätet bakom mål.

Mattias Hugosson
Daniel Bernhardsson
Omar Jawo
Daniel Theorin
Andreas Dahlén
Jonathan Berg
Bernhard Nyström(ut 82)
Yannick Bapupa
Jonas Lantto
Daniel Westlin(ut 60)
Alexander Gerndt
-----
Amadou Jawo(in 60, ut 89)
Hjalmar Öhagen(in 82)
Marcus Hansson(in 89)
-----
"Den tolfte spelaren"

Gefle IF FF - Helsingborgs IFHögst snittbetyg:
 
Jonas Lantto(7)
 Hasse Berggren(7)
 Yussif Chibsah(5) Jonatan Berg(5)

Lägst snittbetyg:
 
Alexander Gerndt(1)
Jonathan Hellström(2)
Marcus Hansson(2)

Ice Age 3 - Det våras för dinosaurierna¤Ice Age 3, fruktansvärt bra film.
¤Hade rätt höga förväntningar innan eftersom första filmen = mycket bra, andra filmen = bra. Och med fina betyg och recensioner i de tidningar jag läser(GD, AB) så hade jag höga förväntningar vilket oftast leder till besvikelse.
¤Blev jag besviken? NEJ!
¤Jag får nog hoppas att det var lite "vuxen" humor med i filmen, för annars är jag rätt barnslig. Vilket inte skulle göra så mycket.
¤Det enda negativa med att gå på en barnfilm är väl just det faktum att det är barn där. Som kommenterar det mest uppenbara(vad gör han? när Scrat hoppar uteför stupet i början... Vi kör en liten gissningslek här på bloggen, vad tror ni han gjorde? Skriv ditt svar bland kommentarerna och märk det med "Hoppar"), skrattar åt allt(de tyckte det var hysteriskt roligt när Scrats nos dök upp i inledningen) och måste fråga sin föräldrar saker(Men, varför följer inte han med?).
¤Och varje gång man går på bio är det ALLTID nån som när gardinerna framför duken åker ihop efter första reklam"avbrottet" såklart måste säga "Nu är filmen slut".
¤För övrigt gjorde jag en god gärning. Hittade en plånbok som jag lämnade in till vaktmästaren(Det trodde ni inte om mig). Men har jag fått nån ros i GD för det? Nej!


Vila i frid Märta


Smurfarna - Hope and Glory


Smurfarna - Cara Mia


Gefle IF FF 1 -1 BK Häcken¤ Inte lika stor åtgång på matchprogrammen denna gång. Vem kunde tro att Häcken inte lockar lika många som AIK? Sålde dock ett till överklassflickans pappa.
¤Klacken vaknade till liv idag och sjöng som jag inte hört på länge. Fast de sjöng ju fortfarande himmelsblå. Men de sjunger åtminstone.
¤Tänk om A.Jawo var lite effektivare när det gällde avslut. Då hade han inte spelat i GIF idag.
¤Finanskrisen slår hårt mot GIF-spelarna. Var väldigt ivriga att roffa åt sig ett gratis Aftonblad när de kom till arenan.
¤Tänkte på en sak när Paulinho i Häcken blev utbytt. Stefan Schwarz gick av snabbare när hans hälsena gått av.
¤Jonas Lantto måste ju ha en så låg tyngdpunkt på kroppen när han springer att den sitter ungefär strax ovanför vristen.
¤Å ena sidan var resultatet rättvist då lagen hade varsin halvlek(Häcken första, GIF andra). Å andra sidan stod det 1-1 efter Häckens "halvlek" så GIF borde använt nåt av ribbskotten och lägena man hade.
¤Kommer ni ihåg det HÄR inlägget som jag skrev med stor ironi(som uppfattades av de flesta)? Vad tror ni man ser när man kliver in i souvenirshopen för att hämta matchprogram innan matchen:


Mattias Hugosson
Daniel Bernhardsson
Omar Jawo
Daniel Theorin
Andreas Dahlén
Jonathan Berg
Johannes Ericsson(ut 63)
Yussif Chibsah
Jonas Lantto
Hasse Berggren
Amadou Jawo
-----
Bernhard Nyström(in 63)
-----
"Den tolfte spelaren"

Malena Ernman - La Voix(Akustisk)Ni kan väl försöka ignorera ank-grimasen?

RSS 2.0